CSM Reșița este liderul seriei a 8-a. Patru întrebări pentru Călin Cheregi…

CSM Reșița este liderul seriei a 8-a. Patru întrebări pentru Călin Cheregi…

CSM Reșița este liderul seriei a 8-a. Patru întrebări pentru Călin Cheregi…

CSM Reșița este liderul seriei a 8-a. Toate bune și frumoase, deși nu a fost ușor…

Despre situația de la echipă, am stat de vorbă cu antrenorul Călin Cheregi… Întrebat care este starea de spirit, antrenorul rosnerilor a dat un răspuns inedit șugubăț, dar și de tip-capcană … ”Sincer, Florin îmi doresc repaus total până pe 10 ianuarie… Să nu mai aud de fotbal până atunci… Crezi oare că este posibil?!”… Răspunsul a venit ad-hoc… „Călin, nu este deloc posibil asta… Munca în fotbal nu poate fi normată la opt ore. Ea este continuă… Sunt atâtea de făcut mai ales în perioada asta… De căutat jucători cu care să-ți întărești lotul, proiecția programului de pregătire și cel de amicale… etc.” Încet-încet am încropit un dialog în special despre ultima partidă oficială disputată a anului 2022… Și nu numai…

Călin

Rep. GCS: Cum ați caracteriza evoluția echipei CSM Reșița în deplasarea de la Pobeda?
Călin Cheregi: „Am avut o evoluție consistentă în ambele faze ale jocului o siguranță foarte bună în apărare cât și o evoluție buna spre foarte bună in atac. Asta chiar dacă am ratat încă cel puțin cinci ocazii foarte foarte clare de gol, pe lângă cele 4 goluri marcate.
Citește și: CSM Reșița și-a luat revanșa cu vârf și îndesat la Dudeștii Vechi
Rep. GCS: A fost un meci revanșă a eșecului din meciul tur din Valea Domanului?
Călin Cheregi: „Nu putem discuta despre o revanșa, dar este clar că nu ne-a convenit sub nici o formă rezultatul din tur. Asta chiar dacă am jucat imediat după meciul din Cupa României cu Mioveni. Partida imediat următoare după meciul de Cupa României se anunța una dificilă din start, indiferent de numele adversarului.”
Rep. GCS: Multe ratări acum la Pobeda. Jocul a fost sub control, dar golurile care au securizat victoria au venit după minutul 75? Ați așteptat tactic ”oboseala” bulgarilor?
Călin Cheregi: Chiar dacă am înscris golurile 2, 3 și 4 după minutul 75, nu am cedat nici o secundaă controlul jocului . Ca o observație, cred că diferența după minutul 75 a făcut-o banca noastră de rezerve…
Rep. GCS: Cum ați caracteriza comportarea echipei în campionat?
Călin Cheregi: „Dacă ne gândim că am început acest proiect de la 0 și de la un moment 0 cu foarte mulți jucători noi si cu 99,9 % doar cu juniori din centru… cu un staff nou… țin să-i felicit pe colegii mei … Boșco, Popescu, Bărboianu și Zimmerman, ultimii doi fiind și jucători… atunci cred că au fost foarte multe momente bune și frumoase în această perioadă. Am avut și un parcurs bun în Cupa României, iar în campionat am fost tot timpul pe primul loc într-o serie echilibrată cu echipe si jucători de valoare. Cred că în acest proiect, ordinea nu contează, marele merit iî au jucătorii și conducerea administrativă. Țin să le multumesc pentru condițiile foarte bune pe care le avem pentru a putea face performanță. Aici aș vrea să-i reamintesc pe Domnul Președinte Cristian Bobar și Domnul Primar. Ioan Popa. Nu în ultimul rând, aș dori să reamintesc acest minunat public spectator și această inimoasă galerie care ne însoțeste peste tot și ne transmite foarte multă energie. Doresc să urez Sărbatori Fericite tuturor celor care simpatizeaza cu CSM REȘIȚA.”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: