CSM Reșița nu este „specialistă” acasă! Golaveraj 2-7 și toate golurile sunt primite în Valea Domanului!!!

CSM Reșița nu este „specialistă” acasă! Golaveraj 2-7 și toate golurile sunt primite în Valea Domanului!!!

Elevii lui Alexandru Plelici au  disputat acasă, în Valea Domanului, partida cu Unirea Slobozia, în cadrul etapei a șasea a ligii secunde.

CSM REȘIȚA – AFC UNIREA 04 SLOBOZIA 0-3 (0-1)

Stadion: ”Mircea Chivu” (Reşiţa – Caraş Severin);

Arbitru: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică – Sibiu), arbitri asistenți: Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş) și Mihai Marian Ionescu (Suseni – Argeş); Rezervă: Răzvan Lădar (Zalău);

Observatori: Zaharia Ciev (Timişoara) și Horaţiu Stănescu (Craiova).

CSM Reșița (antrenor Alexandru Pelici): Cobrea – L. Acka, Dudea, Vasiu, Vădrariu (46, Astafei) – Danci (cpt.) (67, Breșneni), Brînzan – Dat (81, Chera), Rașoveanu (46, Adrian Ilie), Laur. Buș – D. Ene (60, Nini Popescu).

Pe bancă: Zimmermann – Szijj, Bagherea.

Unirea Slobozia (Enache Costea): Poiană – Stoianovici, Gab. Lazăr, Ibrian, C-tin. Toma (cpt.), Vl. Suciu (84, I. Dinu), Bg. Danciu, Mih. Adăscăliței, Răduca, Ad. Moldovan (69, P. Mihalache), Trucă.

Pe bancă: Gurău – Dumbrăvean, Chebac, Mih. Lemnaru, Pocol, D. Unguru, Cr. Ene

Cu toate că au început bine partida cu elevii lui Costea Enache și majoritatea primei reprize s-a jucat în jumătatea de teren a oaspeților, rosso-nerii din Banat au încheiat primul mitan conduși pe tabela de scor, cu un 0-1, la limită. Unicul gol al primei reprize a venit în urma unui contraatac al oaspeților în care Răduca a obținuit o lovitură de pedeapsă după ce a fost faultat în careu.  Constantin Toma care a transformat cu un șut pe jos, lângă stâlpul din dreapta porții lui Alberto Cobrea, care a intuit colțul ales de mijlocașul oaspete.   

Chiar și în aceste condiții, statistica era de partea elevilor lui Alex Pelici, deoarece echipa Unirea Slobozia nu este o specialistă a partidelor din deplasare, Concordia Chiajna și Universitatea Cluj impunându-se, acasă, cu același scor 3-1 în fața echipei lui Costea Enache și culmea, în ambele partide, Unirea a deschis scorul. Mai mult, la Cluj, Slobozia a condus cu 1-0, din minutul 12, tot din penalti, însă clujenii au întors scorul până la pauză.

Din păcate, rosso-nerii au acuzat șocul primirii golului și  au primit destul de repede alte două goluri prin Moldovan (54) și Lazăr (64).

Ca un paradox, CSM Reșița avea să rateze oportunitatea de a reveni în joc, în minutul 51, Ene a fost faultat în careu, la limita careului mare, însă Laurențiu Buș nu a reușit să-l învingă pe portarul Poiană, care a intuit șutul plasat în dreapta lui.

Golul doi al oaspeților a venit în urma unei acțiuni pe flancul drept, care a fost finalizată de către Moldovan cu un șut, din alunecare, de la bara a doua, iar golul trei al elevilor lui Costea Enache a venit în urma unei faze fixe, a unui corner de pe partea  dreaptă, finalizat de Lazăr cu capul sub bară.

După o oră de joc a fost aruncat în luptă și noua achiziție a rosso-nerilor este mijlocașul Nini Popescu (26 de ani) sosit de la FC Argeș Pitești, dar care nu a reușit să arate prea mult în cele 30 de minute, pentru că după 0-3, inițiativa a fost preluată de către oaspeți, care au făcut un joc de așteptare, la trecerea timpului.   

Cu acest scor, de 0-3, CSM Reșița a ajuns să aibe un golaveraj de 2-7 și ceea ce este inedit, ambele goluri au venit din partidele din deplasare, la Bacău și Buzău, câte unul per meci și au adus maxim de situație, șase puncte! În schimb acasă, CSM Reșița are un egal, scor alb cu ASU Politehnica Timișoara și două eșecuri usturătoare, 0-4 cu Petrolul Ploiești  și 0-3 cu Slobozia!   

Programul etapei 6 a Ligii 2 și rezultatele meciurilor:

vineri, 2 octombrie 2020, ora 18:00

RAPID – CONCORDIA CHIAJNA 4-2

Stadion: CNAF Buftea – iarbă (Buftea – Ilfov);

sâmbătă, 3 octombrie 2020, ora 11:00

VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU – PETROLUL PLOIEŞTI 1-1

Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);

RIPENSIA TIMIȘOARA – SCM GLORIA BUZĂU 2-1

Stadion: Electrica (Timişoara – Timiş);

FARUL CONSTANŢA – METALOGLOBUS BUCUREŞTI 1-2

Stadion: Farul (Constanţa);

FK CSIKSZEREDA – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA 2-0

Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc – Harghita);

DUNĂREA CĂLĂRAŞI – AEROSTAR BACĂU 3-2

Stadion: Complex Municipal Dunărea – Teren 1 ”Ion Comșa” (Călăraşi);

sâmbătă, 3 octombrie 2020, ora 13:00

FOTBAL COMUNA RECEA – U CRAIOVA 1948 SA

marți, 6 octombrie 2020, ora 19:30

CS MIOVENI – TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE

Stadion: Orăşenesc (Mioveni – Argeş);

CSM SLATINA a stat.

Lasă un răspuns