Un mort și un grav rănit într-un accident auto produs azi-noapte! Victimele aruncate la 50 de metri de mașina răsturnată!

Un mort și un grav rănit într-un accident auto produs azi-noapte! Victimele aruncate la 50 de metri de mașina răsturnată!

Un echipaj SMURD și un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, din cadrul Gărzii de Intervenție Bozovici, au intervenit de urgență, azi-noapte in jurul orei 23.59, la un accident auto grav produs între localitățile Bozovici și Bănia, unde un autoturism s-a răsturnat in afara părții carosabile.


Echipajele de salvatori ajunse la locul accidentului, au găsit două victime aruncate din autoturism, la o distanță de aproximativ 50 metri de acesta.


O victimă, in stare de inconștiență, care prezenta răni multiple, a fost transportată de urgență de echipajul SMURD la Centrul de permanență Bozovici, ulterior fiind preluată de echipajul SAJ și dusă la UPU Reșița.


„Celei de-a doua victime, care nu prezenta semne vitale de viață, i s-au aplicat de îndată manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Echipajul IPJ, sosit la fata locului urmează să stabilească cauza producerii accidentului”, precizează lt. Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic Caraș-Severin.

Lasă un răspuns