CSM Reșița este în grafic în drumul către Liga 2!

CSM Reșița este în grafic în drumul către Liga 2!

CSM Reșița este în grafic în drumul către Liga 2!

CSM Reșița a remizat la doi în prima manșă a semifinalei pentru promovarea în liga a 2-a. Este mult, este puțin… asta doar bunul Dumnezeu (voia lui se face prin jucătorii rosoneri, bineînțeles!!) știe! Doar după manșa retur de sâmbătă, vom ști cât a contat acest egal.

Nu trebuie mâniat Dumnezeu prin acest 2-2… CSM putea veni de la Filiași chiar și cu o victorie, fie ea și la limită, după un start de meci însă care a surprins multă lume. CSM Reșița a demonstrat că este o echipă de fotbal normală formată din jucători ambițioși, nu este un dream team robotizat.

Filiași și-a vândut scump pielea, a marcat repede  în prima repriză însă au și oltenii limitele lor. De exemplu, Moses a fost eliminat după două cartonașe galbene, la faze în care nu avea voie să greșească la experiența lui.  

Până la urmă, CSM Reșița este în grafic… la acest nivel este destul de dificil să aduci punct din deplasare. Și CSM Reșița a venit neînvinsă de la Filiași.  În retur, elevii lui Cheregi trebuie să-și facă jocul specific lor pe terenul propriu din Valea Domanului… Pentru că doar așa vor veni în mod automat și golurile în poarta doljenilor…

ACSO Filiași CSM Reșița 2-2 (2-2)
Au marcat: Moses (3 și 13), respectiv Drăghiceanu (20) și Velcotă (38).
Stadion: Orăşenesc (Filiaşi – Dolj).
Arbitri: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică – Sibiu – Emeric Tocai (Sibiu) și Gabriel Boncz (Făgăraş).
Arbitru de rezervă: Dragoș Pîrîu (Curtea de Argeş).
Delegat de joc: Dorin Micșa (Timişoara).
Observator de arbitri: Gabriel Gherman (Bucureşti).
ACSO Filiași (antrenor Victor Naicu): Constantinescu – Calu (cpt.), Stăiculescu, Voinescu, Scuturoiu (90+4, Udrea), Bălașa, Chirițoiu, Armășelu (46, Manolache, 90+1; Fotescu), Rogoveanu (82, Eshun), Vulpe (82, Paliu), Baidoo.
Cartonaș roșu: Moses (80, din două cartonașe galbene).
CSM Reșița : Zimmermann (cpt.) – Bărboianu, Szijj, Ardei, Rimovecz, Velcotă (72, Fota), I. Popescu (76, Breșneni), R. Petre 56, (Trancă ), Al. Negru (72, Gomboș), Drăghiceanu, Abubacar.
Pe bancă: Căpățână – D. Pop, Domil, Dudea, Dane.
Așa s-au înscris golurile…
1-0: Gazdele au deschis scorul în debutul partidei, după o fază la care portarul Zimmermann a ezitat la o minge primită „acasă” la 16 metri. Moses a profitat, a preluat balonul și a înscris simplu de la limita careului mare, cu un șut pe jos.
2-0: După numai 13 minute, Filiași a realizat dubla prin Moses. O degajare lungă din careul gazdelor, i-a pus în luptă directă pentru balon pe Ardei și Moses. „Doljeanul” a câștigat prim-planul la 17 metri și a trimis balonul în poartă cu un șut lângă bara din stânga lui Zimmermann.
Citește și: CSM Reșița a terminat și play-offul seriei a 8-a pe primul loc! Înainte de termen! Strângeți rândurile! Greul abia începe!
2-1:  În urma unui corner bătut de gazde de pe flancul stâng, rosonerii au pornit pe contraatac prin Bărboianu și Petre, care a trimis o „diagonală” până la Drăghiceanu. Acesta a profitat de a faptul că Vulpe a ratat intercepția și a continuat acțiunea ofensivă solitară până în careu. Drăghiceanu l-a fentat din corp ușor pe portarul Constantinescu ieșit la întâmpinare și a trimis mingea în poartă, cu un șut pe jos de la  7 metri.
2-2. În urma unei acțiuni ofensive, balonul a ajuns la 35 de metri la Ionuț Popescu care a trimis o „torpilă”, oprită de Aboubacar în careu. „Abu” a preluat și a făcut așezare pentru  Velcotă la limita careului mare, ușor lateral dreapta. Almăjanul a trimis balonul în poartă, cu un șut pe jos în stânga portarului Constantinescu.   
Călin Cheregi: „Trebuie să facem o analiză foarte clară și amănunțită. Urmează un retur decisiv și cu siguranță va fi din nou foarte viu disputat. Sunt focusat doar pe jucătorii noștri. Ei trebuie să facă diferența în favoarea noastră. În rest sunt erori umane, dar, din păcate, în momentul în care portarul greșește, se punctează. Trebuie să luăm în calcul și părțile pozitive. Am avut puterea să revenim de la 0-2. Am intrat cu 2-2 la pauză. În schimb, în repriza a doua a fost un meci cu prea puțin fotbal!”

sursa foto: captură foto după video ACSO Filiași (facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *