Crucea Roșie din România are o nouă conducere. Județul Caraș-Severin este reprezentat la nivel național

Crucea Roșie din România are o nouă conducere. Județul Caraș-Severin este reprezentat la nivel național

Crucea Roșie din România are o nouă conducere. Județul Caraș-Severin este reprezentat la nivel național. Noua conducere a Crucii Roșii Române.

În acest weekend a avut loc la București Adunarea Generală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România.
Cu acest prilej a fost votată noua structură de conducere din cadrul SNCRR.
Camelia Șucu, medic de profesie, cunoscut filantrop și om de afaceri a obținut cele mai multe voturi, devenind astfel noul președinte al Crucii Roșii Române, care preia mandatul deținut 8 ani de Majestatea Sa Margareta A României și devansându-l pe contracandidatul Viorel Cataramă cu o diferență zdrobitoare.

Crucea Roșie

Noul președinte, doamna Camelia Șucu, are o experiență de peste un sfert de secol în business și totodată în activități caritabile, fiind una dintre cele mai puternice femei din România, nu numai prin prisma statutului, dar și datorită personalității sale altruiste și al rafinamentului prin care și-a atras respectul unanim al societății civile. Prin rezultatul acestor alegeri, Crucea Roșie Română începe scrierea unei noi pagini a activității sale umanitare ne întrerupte de 147 de ani.

Citește și: Societatea Națională de Cruce Roșie România prin filiala Caraș-Severin își duce cu eleganță menirea în Banatul de Munte

Crucea Roșie

În noua echipă de conducere a Crucii Roșii Române, filiala Caraș-Severin este reprezentată de domnul Nicolae Berzescu. Acesta a fost ales în funcția de vicepreședinte al Crucii Roșii Române, premieră pentru județul Caraș Severin.  Nicolae Berzescu are în spate o activitate de 8 ani în cadrul Comitetului de Direcție al Crucii Roșii Române, fiind și actual vicepreședinte al Crucii Roșii Caraș-Severin. Pentru cele 6 locuri de vicepreședinte, au candidat 11 persoane din diferite județe ale țării.
Felicitări și mult succes noii echipe în toate acțiunile nobile dedicate în activității umanitare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *