CSM Reșița s-a calificat în finala barajului care duce în Liga 2-a!

CSM Reșița s-a calificat în finala barajului care duce în Liga 2-a!

CSM Reșița s-a calificat în finala barajului care duce în Liga 2-a!  Și asta printr-o prestație de excepție încununată cu o victorie categorică de 5-0 pe teren propriu, în Valea Domanului.

Toți jucătorii rosoneri au fost eroi sâmbătă seara în valea de legendă a Domanului. Și-au spălat toate păcatele după evoluția mai puțin reușită din debutul meciului tur. 

CSM Reșița

Nu a fost ușor, terenul a fost greu îmbibat cu apă, dar rosonerii s-au dăruit împinși de la spate de frumoasa galerie Guardia Ultra! Elevii lui Călin Cheregi au muncit eroic mai ales că a plouat torențial în Valea Domanului. Dar bunul Dumnezeu i-a ocrotit de data aceasta pe băieși și a plouat și cu goluri… Toare aceste sub privirile … primarului orașului Ioan Popa, prezent la meci.
CSM REȘIȚA – ACSO FILIAȘI 1-0 (2-2 în tur)
A marcat: 1-0 Fota (21); 2-0: Szijj (35); 3-0: Drăghiceanu (45+1); 4-0: S. Velcotă (71); 5-0: S. Velcotă (85).
Stadion: ”Mircea Chivu” (Reşiţa).
Arbitrul: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba) – Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca), Cosmin Bojan (Târgu Mureş). Arbitru de rezervă: Raul Sebastian Bădărău (Hunedoara).
Observator de arbitri: Ioan Mureșan (Timişoara).
Delegat de joc FRF: Alexandru Muşoiu (Bucureşti).
CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann (cpt.) – C. Ardei, Bărboianu, Rimovecz, Fota (79, R. Petre) – Dane (79, Breșneni), I. Popescu – Velcotă (86, Domil), Drăghiceanu, Al. Negru (86, Gomboș) – Abubacar (31, Szijj).
Pe bancă: Căpățână – Dudea, Trancă, Mereu.
ACSO Filiași (antrenor Victor Naicu): Constantinescu (46, Boșnea) – Chirițoiu, Scuturoiu, Al. Vulpe, I. Bălașa (37, Rovența) – Stăiculescu, Ad. Voinescu, Rogoveanu (68, Crețu), Fotescu (46, Eshun)- Calu (cpt.), Manolache.
Pe bancă: Paliu, Udrea, Călin, Militaru.
Cartonaș roșu: Chirițoiu (85).

CSM Reșița

Citește și: CSM Reșița este în grafic în drumul către Liga 2!
Așa s-au marcat golurile…
1-0: După un atac prelungit al rosonerilor, Nicușor Fota a pătruns în careu de pe flancul stâng și a trimis un șut puternic pe jos, la colțul lung.
2-0: După o acțiune de atac a rosonerilor inițiată de Bărboianu și Drăghiceanu, balonul a ajuns pe flancul stâng la Negru. Acesta a făcut așezare la 14 metri pentru Szijj care a înscris cu un șut pe jos pe centru, cu toată opoziția portarului Constantinescu.
3-0: Drăghiceanu a primit o pasă lungă din zona careului mare reșițean lateral stânga tocmai în spatele apărării doljene. „Piticul atomic” a urmărit faza și a scăpat singur cu portarul Constantinescu. Drăghiceanu a finalizat cu un șut pe jos pe centru de la 17 metri.
4-0: În urma unei lovituri libere de pe flancul stâng, Sebastian Velcotă a marcat cu capul din careul mic de la bara a doua.
5-0: După un corner de pe plancul drept, a urmat un atac prelungit în care defensiva oaspeților a respins inițial mingea. În final, Sebastian Velcotă a realizat dubla de la 8 metri lateral dreapta, cu un voleu pe jos la colțul lung.
În pauza meciului, juniorii U19 ai CSM Reșița și-au prezentat medaliile de campioni naționali.

CSM Reșița

Pe finalul jocurului, Chirițoiu a fost eliminat pentru injurii la adresa arbitrului asistent Cosmin Bojan.
Călin Cheregi: „Da, am dat o mână de goluri cu Filiași, dar îmi doresc să rămânem în continuare foarte echilibrați. Ne așteaptă un duel final cu Deva… Trebuie să ne bucurăm acum. Au tot dreptul să se bucure pentru că merită pentru ceea ce au demonstrat astăzi. Suntem echipa care ne-am respectat, am respectat obiectivul, dar trebuie sp fim ponderați. Am avut ca de obicei alături de noi pe acești minunați suporteri care chiar dacă a plouat torențial, au fost alături de noi, de echipă. Ei ne-au dus către această victorie minunată și vreau să le dedic lor, suporterilor noștri, spectatorilor, această victorie! Una pe care o dedicăm tuturor reșițenilor și nu numai, chiar și celor care ne contestă.
Așa este frumos, dacă avem contestatari înseamnă că avem valoare! Ca să glumesc, am pregătit meciul pe uscat și am jucat pe ploaie. Am pregătit însă două sisteme de joc. Am jucat cu doi atacanți care s-au achitat de sarcini. Peste toți a fost de departe acest minunat jucător Drăghiceanu care de șapte etape este sufletul și creierul acestei echipe.”

sursa foto: CSM Reșița și captură  foto video: sorin mihancea (facebook)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: