Cristian Șodâncă (Ezeriș): „Vor veni și rezultatele bune. Ezerișul nu va retrograda!”

Cristian Șodâncă (Ezeriș): „Vor veni și rezultatele bune. Ezerișul nu va retrograda!”

Echipa Progresul Ezeriș a disputat în week-end și ultima partidă din retur, în care a întâlnit liderul la zi, Șoimii Lipova, arădenii impunându-se cu scor de forfait, însă arădenii au trebuit să muncească serios pentru acest rezultat și nu numai datorită terenului greu cauzat de ploile continue care au fost la Caransebeș.

Progresul Ezeriş – Şoimii Lipova 0-3 (0-1)

Teren: Municipal din Caransebeș.

A marcat: Vlad Filimon (33, 54, 76).

ACS Progresul Ezeriș (antrenor Lucian Dobre): Birăescu – Mărgan, Zamfir (77, Kawagoe), Marian Musteța, Marius Musteța – Chiurtu (69, Secula), Jivan, Derbac, Beloescu (55, V. Lolea) – Rimovecz (77, I. Simion), Cheda.

foto captura video facebook acs progresul ezeris

Arădenii au înscris în prima repriză după 30 de minute de joc și și-au securizat victoria în urma unui contraatac prin același jucător Vlad Filimon (n. 1993), cel care avea să realizeze hat-trickul până la final. Pe toată durata jocului, elevii lui Lucian Dobre au jucat ofensiv, nu s-au închis în apărare, iar diferența a fost făcută de greșeli personale.

foto captura video facebook acs progresul ezeris

Ne-am așteptat un meci foarte greu împotriva celei mai bune echipe din seria noastră, conform clasamentului. A fost un joc pe care l-am abordat cu încredere, și fiind un joc de fotbal era posibil orice, să câștigăm, să-l pierdem, să facem egal dar noi nu ne gândim decât să jucăm partidele la câștig. Respectăm echipa din Lipova, o echipă foarte puternică, omogenă, cu jucători foarte buni pe toate posturile, dar în ciuda scorului, am fost pe alocuri egali cu ei. Lipova s-a impus datorită experienței pe care o are în eșaloanele superioare.

Băieții s-au pregătit foarte bine săptămâna aceasta și am încercat să dăm o replică bună liderului, să ne ridicăm la nivelul adversarului si chiar să câștigăm acest joc! Din păcate, nu am putut conta pe trei jucători, și anume Ciurea Răzvan care a suferit o accidentare destul de urâtă la Periam, pe Bebe Jula în continuare suspendat și Dănuț Drăgoi care se va alătura echipei de luni. Noi credem în continuare în băieți și sperăm că vor veni și rezultatele bune, care să ne bucure pe noi cei care suntem lângă echipă și să-i întristeze pe cei cărora cântă prohodul pe care-i asigur că Ezerișul nu va retrograda, chiar dacă avem o serie foarte grea cu echipele din Timiș și Arad. Echipa a avut inimă, a demonstrat caracter și a jucat la fel de curajos și la 0-1, 0-2 și 0-3. Nu ne-am închis în apărare chiar dacă riscam să fim sancționați de o echipă foarte bună precum Lipova. Am câștigat un vestiar„, a spus președintele echipei, Cristian Șodâncă, cu entuziasmul care-l caracterizează.

Celelalte rezultate ale seriei a 8-a, etapa a 9-a

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ACS Poli Timişoara 0-2
Au marcat: Bilia (54), Sporin (71)

Crişul Chişineu Criş – CSC Dumbrăviţa 2-1
Au marcat: Ciornei (21), Susan (64) / Jichici (73)

Gloria Lunca Teuz Cermei – Avântul Periam 0-2
Au marcat:Mager (45+1), Artimon (55)

Miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 14:00
Fortuna Becicherecu Mic – Progresul Pecica

Clasament

Etapa următoare (prima din retur, 14 noiembrie): ACS Poli – Periam, Becicherecu Mic – Dumbrăvița, Cermei – Lipova, Ezeriș – Pecica, Chișineu- Criș – Ghiroda.

Lasă un răspuns