Cristian Miclău – reconstruim împreună Băile Herculane!

Cristian Miclău este candidatul PNL la funcția de primar al orașului Băile Herculane și a demonstrat în precedentul mandat că a fost un bun gospodar.

Cristian Miclău se bucură și de aprecierea Guvernului României, fiind apreciat  chiar de premierul Ludovic Orban.

🔵🟡Herculanele sub protecția Guvernului Liberal #GuvernLiberal#ConsiliulJudeteanLiberal#AdministratieLocalaLiberala

Cristian Miclău este apreciat și de cetățenii orașului Băile Herculane.

Vă mulțumim pentru susținere și pentru că sunteți alături de noi 🙏. În următorii 4 ani vom fi mai puternici, mai atenți și bineînțeles mai experimentați!

Cristian Miclău a ales să candideze pentru un nou mandat, pentru că merită!

Este un om cu mult bun simț, nu se plânge atunci când dă de greu, dar haideți să ne amintim cum a fost la preluarea mandatului…

Echipa administrației locale a orașului Băile Herculane condusă de Cristian Miclău și-a suflecat mânecile și s-a apucat de treabă.

Serviciu gratuit WiFi in parcurile si zonele de joaca din oras! Proiect implementat de Primăria Băile Herculane🟡🔵

Reabilitare şi modernizare Strada Siminicea.

strada siminicea

Lucrări: reabilitarea clădirii Scolii generale cu clasele I-IV, amenajarea curte școala, construire corp nou de clădire P+1 in curtea scolii, unde vor fi amenajate 2 sali de clasa la etaj si o sala de sport la parter, cu vestiare si grup sanitar, înlocuirea centralei termice cu una de capacitate mai mare.

Pe 27 septembrie #VOTĂM CRISTIAN MICLAU și echipa #PNL!

Parcul Vicol este o investiție realizată printr-un proiect din fonduri europene, pe Axa 7.1, „Investiții în infrastructura de turism”, în care este cuprinsă reabilitarea Parcului Vicol, a Podului de la Pecinișca, dar și podul de la stadion, podul de la Hotel Geta, Piața 1 Mai și Piața Hercules. A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru acest proiect, iar după Parcul Vicol urmează să înceapă lucrările la Piața Hercules. Investiția se ridică la 3,5 milioane de euro.

“REPARATII STRAZI SI PARCAJE STRADA TRANDAFIRILOR ZONA 1 SI ZONA 2, Judetul CARAS-SEVERIN – IN ORASUL BĂILE HERCULANE”

Lucrări: Proiectul va cuprinde refacerea părții carosabile, trotuarelor, parcajelor vechi, extinderea cu noi locuri de parcare, zonelor verzi, precum si iluminatul public in zona dintre blocuri – (zona 1) si de asemenea in spațiul situat in zona cartier blocurilor ANL (zona 2) unde se va amenaja in plus si un loc de joacă pentru copii. Durata de execuție a proiectului este de 24 de luni.

Clădirea Primăriei Băile Herculane a îmbrăcat haine voi, după ce au fost finalizate lucrările de eficientizare energetică a imobilului. Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de Investiții 3.1. Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B-clădiri publice.

 Primăria din Băile Herculane are în derulare mai multe proiecte pe fonduri europene, printre care și un proiect pe Axa Prioritară 7-Investiții în infrastructura din turism SUERD (Regiunea Dunării) care include reabilitarea fântânii publice de apă plată aflată în centrul stațiunii, dar și asfaltarea parcării din zona Căsuței Piticilor,

Conservarea și valorificarea patrimoniului natural și construit pentru dezvoltarea turismului balnear în stațiunea Băile Herculane”

Sursa de finanțare: PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020. AXA PRIORITARĂ 7 – DIVERSIFICAREA ECONOMIILOR LOCALE PRIN DEZVOLTAREA DURABILĂ A TURISMULUI, PRIORITATEA DE INVESTIȚII 7.1 – INVESTITII IN INFRASTRUCTURA DIN TURISM.

Lucrări: – Reabilitare străzi : str. Piata Hercules, str. Piata 1 Mai, str.Mihai Eminescu

– Reabilitare poduri : PECINISCA 1, PECINISCA 2, POD BETON (HOTEL GETA)

– Reabilitare PARC VICOL

Proiectul Primăriei Băile Herculane «Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Liceul Hercules» în valoare totală de 8.784.089, 04 lei a fost admis la finanțare în urma procesului de verificare a eligibilității. 

↗️In Pecinisca se va vedea foarte clar din aceea frumoasă seară de 24 august 2020! ↗️Soluţia de iluminat public inteligent are ca scop eficiența energetică, prin optimizarea consumului de energie şi a costurilor în ceea ce priveşte operarea şi întreţinerea sistemului de iluminat public.

Și la Herculane se construiește în continuare...

„De ce voi vota Miclău Cristian? Un om cinstit, onest, cu bun simt cu bun simt, un profesionist adevarat (foarte bun economist) , un om dintre noi , tanar ,muncitor, nu promite niciodată mai mult decât poate face, un conducător iubit de subalterni și cetățenii orașului. Oare modestia și bunul simț sunt o calitate sau un defect?” se întreabă Doru Coșei, simţindu-se sigur cu Miclau Cristian la Primăria Băile Herculane.

“Alegerile de acum sunt despre două lumi diferite, despre două viziuni diferite pentru #BăileHerculane
Pe 27 septembrie alegem între continuarea proiectelor noastre sau întoarcerea la epoca promisiunilor`, spune Nandi Lucian, unul dintre oamenii model ai orașului, un activist pentru apărarea naturii.


#BăileHerculane
#sepoate
#PNL 

Realegerea lui Cristian Miclău, în funcția de PRIMAR, înseamnă votul dumneavoastră pentru continuarea proiectelor, dezvoltarea și modernizarea pe mai departe a stațiunii noastre – Băile Herculane !!! 

 

Lasă un răspuns