Andra Pleșa: „Mă simt fericită pentru că reușim să ducem o campanie curată, transparentă și corectă”

Andra Pleșa: „Mă simt fericită  pentru că reușim să ducem o campanie curată, transparentă și corectă”

Andra Pleșa este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș și transmis un emoționat mesaj despre clipele frumoase care le-a trăit în aceste zile în mijlocul oamenilor. 

„Au mai rămas doar 5 zile până la momentul în care se va decide soarta Caransebeșului.

Acum că ne mai desparte atât de puțin până pe 27 septembrie, când vom alege viitorul orașului nostru, vreau să vă fac o mărturisire: mă simt fericită pentru faptul că am reușit să ducem o campanie #curată, #transparentă și #corectă, în care ne-am întâlnit și am discutat cu oamenii, în fiecare zi, despre #proiecte și despre ceea ce ne dorim pentru #Caransebeș.

Am simțit și din partea oamenilor că aceasta este campania care le place și tipul de relaționare pe care doresc să-l aibă cu viitorul primar.

Cred că politica se face cu proiecte și #viziune, cu #pragmatism, cu #reciprocitate și cu bun-simț și nu cu implicări ale chestiunilor de ordin personal sau familiale.

▶️Mă bucur că am putut demonstra prin această candidatură, că femeile au loc și se pot lupta pentru diferite poziții politice sau instituționale, fără să le fie teamă de discriminare sau de stigmatizare. Le mulțumesc din nou, celor care au înțeles că avem nevoie și de implicarea doamnelor și domnișoarelor în zona publică și că trebuie să apună și era în care femeile sunt trimise ”la cratiță” sau sunt acuzate pentru relațiile personale sau pentru starea civilă.

▶️În aceeași măsură, mă bucur că vocea tinerilor caransebeșeni se regăsește astăzi pe agenda publică locală, tot prin intermediul acestei candidaturi pe care mi-am asumat-o, la 31 de ani.

▶️Această campanie nu este nici despre mine și nici despre oricine altcineva, este despre oameni și despre Caransebeș.

De aceea, am speranța că va rămâne aceeași notă de corectitudine până la final. Sunt convinsă că oamenii vor sprijini candidaturile oneste și vor alege cu sufletul.

Vă asigur, că din partea mea, veți vedea același tip de respect și că nu voi apela niciodată la metode neonorante pentru a-mi face campanie. Nu voi folosi nici atacuri și nu voi vorbi despre familii, relații sau evenimente personale din viața celorlalți.


Sunt și voi rămâne, aceeași Andra Pleșa, fiică a Caransebeșului” – Andra Pleșa candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș.


#Campaniecurata #Campanieonesta #EuTincuTine

Lasă un răspuns