Cristian Miclău: „ Mergem deci înainte cu hotărâre și facem ca orașul nostru să fie un exemplu de succes și prosperitate”

Cristian Miclău: „ Mergem deci înainte cu hotărâre și facem ca orașul nostru să fie un exemplu de succes și prosperitate”
Cristian Miclău: „Mergem deci înainte cu hotărâre și facem ca orașul nostru să fie un exemplu de succes și prosperitate.”
Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane a prezentat public faptul că vizita președintelui PNL, Nicolae Ciucă efectuată ieri în orașul stațiune al Banatului Montan aduce numai beneficii localnicilor și nu numai.
Orașul nostru se confruntă cu multe provocări, dar astăzi, vreau să privim împreună către un viitor mai luminos și mai prosper, nu doar pentru ca am fost vizitați de către poate unul din cei mai influenți oameni de la noi din țară, domnul Nicolae Ciucă, actualul președinte PNL, poate chiar viitorul președinte al țării, ci mai ales pentru faptul că am putut să obțin asigurări de ajutor și sprijin de la dânsul pentru problemele stațiunii noastre, direct de la București.
Știm cu toții cât de importantă este o legătură strânsă cu cei din conducerea țării. De aceea sunt optimist și încrezător că în viitorul nu foarte îndepărtat să putem rezolva atât problema licenței apelor termale de la noi din stațiune, precum și alte probleme cu care ne confruntăm în prezent.
Am avut discuții constructive și sunt încântat să vă împărtășesc că, împreună cu sprijinul oferit de cei din conducerea țării și autoritățile județene, vom reuși cu siguranță să rezolvăm atât proiectele deja începute, precum și cele pe care le avem în stadii incipiente și printre acestea se pare că și cel al conductei cu gaz, este viabil și realizabil!
Citește și: Cristian Miclău, primarul Orașului Băile Herculane: „Băile Herculane vă așteaptă cu brațele deschise!” 
Mergem deci înainte cu hotărâre și facem ca orașul nostru să fie un exemplu de succes și prosperitate.
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Continuăm împreună!
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns