Profil de candidat: Dănuț Florea – Consilier Județean

Profil de candidat: Dănuț Florea – Consilier Județean
Profil de candidat: Dănuț Florea – Consilier Județean
Doctor în Mecanică și Ingineria Materialelor, Dănuț Florea este Inginer cu atribuții de șef de reprezentanță la REGISTRUL AUTO ROMAN CARAȘ-SEVERIN. Adjunct Șef Depozit Timisoara și în lumea politicii de aproximativ doua decenii.
Un mix frumos între pasiunea pentru mecanică, interacțiunea cu oamenii și impulsul caracteristic pentru transformare și avansare.
Dar mergem acum la început, pentru a face lumină acestui caracter, mânat de nevoia de dezvoltare și nu de a bate pasul pe loc.
Și-a terminat studiile la Liceul Industrial Nr. 3 din Reșița și a continuat să se specializeze în mecanică la Facultatea de Inginerie și Management din cadrul Universității „Eftimie Murgu”. Aici, a obținut o diplomă de inginer în „Tehnologia Construcțiilor de Mașini” și, ulterior, un masterat în „Management în Ingineria Industrială”.
Perseverența și dorința de perfecționare l-au condus către un doctorat în mecanică și ingineria materialelor, unde a realizat cercetări inovative asupra microturbinelor axiale. Publică 9 lucrări, unele fiind și în limba engleză.
Citește și: Jurnal de campanie PNL – Romeo Dunca și stafful de campanie la Răcășdia, Vrani, Ciuchici și Oravița
Același parcurs pare să îl aibă și cariera sa profesională. Începe ca mecanic auto la Dacia Service Reşiţa și își continuă progresul, devenind gestionar de produse petroliere la Depozitul Petrom din Reșița și, mai târziu, șef de depozit la OMV Petrom.
Capacitățile sale de lider au fost recunoscute, astfel că a fost numit adjunct șef de depozit la Timiș și, în cele din urmă, inginer cu atribuții de șef de reprezentanță la Registrul Auto Român Caraș-Severin.
În politică și administrație publică aduce aceleași calități și abilități necesare succesului. Spiritul de echipă, comunicarea, motivația, capacitatea de a lua decizii, responsabilitatea, sunt stâlpii de veghe, cu speranța că, prin munca sa și sprijinul comunității, viitorul județului Caraș-Severin va fi unul luminos și plin de oportunități.
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns