Cristian Miclău, primarul Orașului Băile Herculane: „Băile Herculane vă așteaptă cu brațele deschise!” 

Cristian Miclău, primarul Orașului Băile Herculane: „Băile Herculane vă așteaptă cu brațele deschise!” 

Cristian Miclău, primarul Orașului Băile Herculane: „Băile Herculane vă așteaptă cu brațele deschise! ” 

Cristian Miclău este primarul în funcție al orașului Băile Herculane și recent și-a depus candidatura pentru un nou mandat la primăria frumoasei stațiuni de pe malurile Cernei. Cristian Miclău a dovedit că este un om al faptelor, deschis dialogului și care a pus bazele dezvoltării orașului Băile Herculane și propune pentru continuitatea proiectelor  în viitorul Consiliu Local, o echipă omogenă formată cu oameni din partea de sus a ierarhiei profesionale.

 

Implicat, capabil dar modest, primul primar de după revoluție care a deblocat Băile Herculane  cu peste 30 de proiecte, iar altele în plină implementare, putem spune după opt ani de mandat că primarul  Cristian Miclău este omul realizărilor.
Mult succes lui și echipei de consilieri ai Partidului Național Liberal Băile Herculane!
„Băile Herculane nu este doar despre izvoarele termale și aerul curat, ci și despre istorie, cultură și posibilitatea de a explora comori ascunse. Înconjurat de peisaje spectaculoase și bogat în legende, orașul nostru vă oferă o combinație unică de relaxare și aventură. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei escapade de weekend sau a unei vacanțe prelungite, Băile Herculane vă așteaptă cu brațele deschise. Descoperiți potențialele vestigii antice, bucurați-vă de tratamente balneare renumite și explorați natura la pas, pentru a vă conecta cu spiritul acestui loc de poveste. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să vă lăsați fascinați de tot ceea ce avem de oferit!
Cu respect,
Primarul Stațiunii Băile Herculane
Cristian Miclău”
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns