Cristian Miclău – continuitate pentru orașul Băile Herculane!

Cristian Miclău – continuitate pentru orașul Băile Herculane!

Cristian Miclău este primarul în funcție al orașului Băile Herculane și recent și-a depus candidatura pentru un nou mandat la primăria frumoasei stațiuni de pe malurile Cernei.

În actualul mandat, la Băile Herculane s-au accesat o mulțime de proiecte cu finanțare europeană sau guvernamentală, legate de infrastructura  orașului stațiune și chiar în prezent orașul este un adevărat șantier. Trebuie spus din start că orice proiect de finanțare are un calendar specific, cu etapizarea fiecărui task de executat, cu termene scadente de realizat și acest lucru nu depinde exclusiv de beneficiar, numai de project planului de management al proiectului.

Cristian Miclău a dovedit că este un om al faptelor, deschis dialogului și care a pus bazele dezvoltării orașului Băile Herculane, unul în care lucrurile au stagnat destul de  mult în perioada imediat postdecembristă anului 1989.

Am ales să candidez pentru un nou mandat, în primul rând  pentru a continua proiectele începute în prezent și pentru a da o nouă înfățișare stațiunii. Vorbim de proiecte în valoare de milioane de euro pe care le-am atras pe fonduri europene și fonduri guvernamentale și în special al proiectelor în derulare.  Este cazul reabilitărilor legate de piața Hercules, 1 Mai, a clădirii primăriei, a parcului Vicol, Trandafirilor nr. 1 și nr. 2,  iluminatul public, platformele de colectare selectivă ale deșeurilor. Consider că am avut un prim mandat în care am început să schimbăm în bine fața orașului, ca un restart în dezvoltarea orașului.

foto. Cristian Miclău (foto dreapta) alături de Romeo Dunca

Am acumulat și o experiență bogată în administrația publică, pentru că vorbim de un prim mandat al meu. Țin să le mulțumesc în primul rând locuitorilor orașului Băile Herculane pentru atitudinea și răbdarea lor, tocmai când stațiune arată ca un veritabil șantier. Le mulțumesc pentru implicarea în activitatea curentă a colegilor din aparatul de specialitate din cadrul primăriei, a colegilor din partid care m-au ajutat și susținut  și o fac în continuare, pentru ca orașul Băile Herculane să se schimbe în bine de la un mandat la altul, lucru foarte firesc la urma urmei”, a spus Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane.          

 

One thought on “Cristian Miclău – continuitate pentru orașul Băile Herculane!

Lasă un răspuns