Premierul Ludovic Orban este astăzi oaspetele de onoare al Măureniului!

Premierul Ludovic Orban este astăzi oaspetele de onoare al Măureniului!

Primarul comunei Măureni, Filimon Brian, a demonstrat de nenumărate ori că este un edil model, lucru scos în evidență atât de colegii din PNL, cât mai alesi de localnici.

Despre comuna Măureni s-a vorbit chiar în plenul Senatul României încă de acum doi ani, când Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a arătat țării întregi cum se face administrație publică la Măureni și Șoșdea, prin faptele primarului Brian Filimon și ale viceprimarului Cornel Niță.

Astăzi, la Măureni va fi prezent în vizită de lucru însuși premierul Ludovic Orban, pentru a asista la recepția lucrărilor de asfaltare străzi în localitatea Măureni, județul Caraș-Severin, investiție a Ministerului Dezvoltării Regionale, prin Compania Națională de Investiții. Proiectul are o valoare de aproximativ nouă milioane de lei și a cuprins asfaltarea a nouă kilometri de străzi în interiorul comunei, lucrare în premieră pentru acele porțiuni de drum.

Acest proiect este considerat o mare realizare a comunei Măureni, deoarece a fost dorința mai veche a locuitorilor comunei, una îndeplinită de administrația publică locală din  mandatul lui Brian Filimon.

Din delegația premierului Ludovic Orban, prezentă la Măureni, va face parte și ministrul afacerilor interne, cărășeanul Ioan Marcel Vela.

„Măureni și Sosdea ! Ne bucurăm și ne onorează că suntem apreciați la nivel național ! Împreună se poate realiza orice! Doamne, Ajută! Mulțumesc bunului prieten-camarad …  Dl. Ministru de interne Ioan Marcel Vela ! Istoria o scriem doar împreună! –  Brian Filimon, primarul comunei Măureni

Premierul Ludovic Orban va fi prezent și în judeţul Timiş, unde va participa la evenimentul de semnare a contractelor de finanțare din fonduri europene Creșterea capacității de reacție a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2” și „Dotarea centrelor sociale «Inocențiu M. Klein» și «Sfântul Francisc» Timișoara în contextul crizei sanitare COVID-19”.

Iată programul complet al vizitei de astăzi a premierului în cele două judeţe bănățene:

Ora 14.15 – Participare la recepția lucrărilor de asfaltare străzi în localitatea Măureni, județul Caraș-Severin, investiție a Ministerului Dezvoltării Regionale, prin Compania Națională de Investiții

Ora 16.00 – Vizită pe șantierul variantei de ocolire Timișoara-Sud – DN 59 km 10+100, județul Timiș – participare la prezentarea proiectului pentru realizarea variantei de ocolire

Ora 17.30 – Participare la evenimentul de semnare a contractelor de finanțare din fonduri europene „Creșterea capacității de reacție a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2” și „Dotarea centrelor sociale «Inocențiu M. Klein» și «Sfântul Francisc» Timișoara în contextul crizei sanitare COVID-19”

Ora 20.00 – Participare la prezentarea Planului Național de Investiții și Relansare Economică, în contextul noului Cadru financiar al Uniunii Europene 2021-2027. Discuții și dezbateri. Evenimentul este organizat de Ministerul Fondurilor Europene și Agenția de Dezvoltare a Regiunii Vest.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns