Crimă! Și-a ucis concubina cu o lovitură de topor și a fugit în pădure!

Crimă! Și-a ucis concubina cu o lovitură de topor și a fugit în pădure!

Astăzi, 17 august, la ora 10.55, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Stancilova, un bărbat și-a lovit concubina cu un topor în zona capului, aceasta căzând la pământ inconștientă și decedând în scurt timp.

După comiterea faptei, bărbatul ar fi fugit în pădurea din apropiere.

Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost constituite și dirijate in zonă mai multe echipaje de poliție de la polițiile orășenești și secțiile de poliție rurală, la fața locului deplasându-se de urgență adjunctul Șefului Inspectoratului, polițiști de investigații criminale, criminaliști, un polițist conductor câine, cu câinele de urmă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În acest moment zona este împânzită de echipajele de poliție, care efectuează căutări și scotociri, pentru depistarea cât mai rapidă a bărbatului bănuit, zona fiind una greu accesibilă.

De asemenea, au venit în sprijin jandarmi montani de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, a fost solicitat sprijinul polițiștilor de la Serviciul Județean al Poliției de Frontieră și au fost mobilizați în zonă pădurari și voluntari.

Datele au fost furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, inspector principal, Alina Boeru.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns