Carina Pristavu: „Dragi elevi, părinți, colegi, școala vă așteaptă! Credeți în voi! Credeți că VA FI BINE!”

Carina Pristavu: „Dragi elevi, părinți, colegi, școala vă așteaptă! Credeți în voi! Credeți că VA FI BINE!”

Mâine, 14 septembrie, școlile județului Caraș-Severin își vor deschide porțile pentru un nou an școlar 2020-2021. Inspectorul  Școlar General – prof. Lavinia Carina Pristavu a adresat un apel emoționat către toți elevii, părinții și colegii din unitățile de învățământ al județului.  

„Dragi elevi, părinți, colegi, școala vă așteaptă! Poate că nu mai este aceeași de care v-ați despărțit în luna martie, poate că zâmbetul doamnei/domnului profesor din fața clasei stă ascuns sub o mască, dar, vă asigur, el există, pentru că cea dintâi calitate a dascălului este dragostea față de elevi. Această dragoste se revarsă asupra modului în care predă și în care își îngrijește clasa. Știu că ne vom răsplăti unii pe alții cu înțelegere, cu respect și cu zâmbetul care va străluci în priviri.

De câteva săptămâni, toți colegii noștri muncesc din greu pentru ca spațiul școlii să fie un loc sigur, în care învățarea să se desfășoare în cele mai bune condiții.

De aceea, vă rog să pășiți cu încredere spre școală, mâine, 14 septembrie 2020, când clopoțelul va suna repetat, pentru fiecare clasă.

Să aveți un an școlar cu sănătate, cu putere, cu reușite! Să vă deschideți sufletele și mințile! Să găsiți ceea ce vă reprezintă și vă face fericiți! Nu vă temeți de provocări, înfruntați-le! Credeți în voi! Credeți că VA FI BINE!

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns