Andra Pleșa – un primar adevărat pentru Caransebeș!

Andra Pleșa – un primar adevărat pentru Caransebeș!

Andra Pleșa este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș și a participat în acest week-end, la două evenimente importante  pentru viitorul municipiului Caransebeș.  A fost prezentă la Herculane la întâlnirea cu premierul Ludovic Orban, apoi la Mehadia a dat curs invitației primarului Iancu Panduru, căruia i-a arătat susținerea pentru alegerile locale, iar în finalul zilei  de vineri a fost alături de locuitorii cartierului Balta Sărată din Caransebeș.

”Cu toții ne-am săturat de promisiuni. Fapte vrem, fapte avem de la Guvernul PNL.

Andra Pleșa a fost prezentă la Băile Herculane, unde  premierul Ludovic Orban, alături de ministrul afacerilor interne – Marcel Vela,  ministrul economiei  – Virgil Popescu și ministrul transporturilor – Lucian Bode au prezentat detaliile tehnice ale obiectivului investițional TransGaz S.A. pentru conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor-Orșova-Băile Herculane -Jupa, proiect care vizează extinderea magistralei pe culoarul Timiș-Cerna și pe Valea Almăjului.

„Guvernul #PNL a lansat deja apelul de 1 miliard de euro pentru programul de extindere a reţelei de distribuţie a gazelor naturale în toate localităţile din România care nu au asigurate aceste utilităţi.

Așadar, introducerea gazului în tot Municipiul Caransebeș intră în linie dreaptă.

Proiectul este declarat deja ca fiind de importanță națională, iar astăzi vedem pași mari înainte.

Fiecare cetățean va simți beneficiile acestei infrastructuri și a normalităţii în Caransebeș. Așa trebuie să fie!” – Andra Pleșa – candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș.

#sepoate #FaraButelie #GuvernPNL #Fapte

Andra Pleșa  a participat și la  debutul relansării economice a Caransebeșului.
Am avut plăcerea, ca împreună cu Ministrul Economiei Virgil Popescu, Ministrul Afacerilor Interne, Președintele PNL Caraș-Severin Marcel Vela, Romeo Dunca, viitorul Președinte al Consiliului Judeţean și Cătălin Tischer, directorul financiar al SEBN să anunţăm crearea a 400 de locuri de muncă în Caransebeș, prin relocarea unei linii de producţie a companiei de componente electrice pentru automobile Sumitomo Electric Bordnetze.
Este dovada clară că se poate dacă există voinţă și preocupare pentru nevoile cetăţenilor.

Aceste 400 de locuri de muncă reprezintă de fapt, 400 de oportunităţi pentru 400 de oameni activi din Caransebeș, 400 de familii care nu vor mai pleca.
Odată cu realizarea parcului industrial modern în zona TMD, și mai mulţi investitori vor deschide aici fabrici și puncte de lucru, la care vor putea lucra mii de caransebeșeni.
Proiectul este special conceput pentru a găzdui de la firme românești la început de drum, la afaceri aflate la maturitate, pe care le vom convinge că orașul nostru este cea mai bună soluție pentru susținerea antreprenoriatului din Banat.
Așa aducem dezvoltarea în Caransebeș și totul va începe cu un vot, în 27 septembrie!

#SMBNCaransebes #locuridemunca #GuvernPNL #administratieliberala

🔹Andra Pleșa – Consilier local PNL și candidat la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș.🔸

În cartierul Balta Sărata, alături de Marcel Vela, Preşedintele PNL Caraș-Severin, am discutat cu oamenii despre problemele pe care le au și despre soluţiile pentru următorii 4 ani.


Sunt proiecte de bun-simț pe care ne dorim să le transformăm în realitate, fie că vorbim despre reabilitarea termică a blocurilor, despre o reţea de canalizare complet funcţională, despre curăţenie, locuri de joacă pentru copii, despre piste pentru bicicliști sau despre refacerea trotuarelor, astfel încât acestea să nu mai fie adevărate capcane pentru pietoni.

Cu toții ne dorim să ieșim din stagnare, să mergem înainte și să trăim într-un Caransebeș normal.


Noi știm că se poate și știm și ce trebuie să facem pentru a obține toate finanţările de care avem nevoie.


Am căzut de acord asupra unui lucru foarte important: să pună ei prima cărămidă și să vină la vot pe 27 septembrie.

#BaltaSarata #CaransebesNormal #Sepoate

Echipa este cea mai importantă și în fotbal, și în politică. Ieri, alături de mine și Marcel Vela, Președintele PNL Caraș-Severin, a participat la întâlnirea cu cetăţenii și Dan Alexa, celebrul fotbalist și manager al Politehnicii Timișoara.


⚽️A venit să le spună caransebeșenilor din cartierele Nord și Pipirig că de data aceasta, mingea e la ei și că au de purtat un singur meci cu un tur decisiv, în 27 septembrie.


Sunt convinsă că împreună putem din nou să aducem sportul și performanţa aproape de tinerii și copiii caransebeșeni.

Îi mulţumesc mult pentru sprijin și pentru că a acceptat această provocare frumoasă pentru #Caransebeș!

 

Lasă un răspuns