Romeo Dunca înseamnă redresarea județului prin administrație liberală! #SePoate și în Caraș-Severin!

Romeo Dunca înseamnă redresarea județului prin administrație liberală! #SePoate și în Caraș-Severin!

Candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean împreună cu o parte din echipa sa s-a întâlnit cu cetățenii din mai multe localități din Valea Carașului. Romeo Dunca a constatat din nou starea deplorabilă a drumurilor județene din zonă. El a afirmat că principala cauză a lucrărilor de proastă calitate este furtul și nepriceperea.

Alături de el si-au prezentat proiectele candidații PNL la Primării: Vuc Achim Smac la Goruia, Dănuț Musa la Varadia, Răzvan Otiman la Vrani, Nicolae Oravicean la Berliște și Marius Pohanca la Naidăș.

La Oravița, echipa liberală împreună cu Doru Novăcescu s-au întâlnit cu cetățenii din Zona Gării.

Romeo Dunca a ajuns și la Reșița, orașul care iubește soarele și fondurile europene.

Romeo Dunca a fost în ultimele zile, alături de Ioan Popa, pe străzile din Reșița.

Au bătut împreună cele două mari bulevarde ale Govândariului, au luat la pas străduțele celor patru microraioane și au discutat cu oamenii.

Reșița devine tot mai mult orașul care iubește soarele, asta după ce un important proiect de eficientizare energetică a bazinului olimpic din Reșița a fost implementat cu succes, liceele și multe dintre școli au fost anvelopate termic și au propria instalație de energie solară.

Pentru că vrea un Caraș-Severin care să se dezvolte cu fonduri europene, Romeo Dunca a putut observa cum, la Reșița, banii europeni sunt atrași și folosiți eficient.

#SePoate și în Caraș-Severin

„Problemele județului sunt multiple, dar cea mai mare rămâne nepăsarea autorităților. Cu o nouă abordare, centrată pe performanță și cu respect față de muncă, rezultatele nu vor întârzia să apară! –Romeo Dunca  – candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin.

Susține #RomeoDUNCA!
#AdministrațieLiberală

Biroul de Comunicare al PNL Caraș-Severin 

Lasă un răspuns