Andra Pleșa – un primar pentru Caransebeș european!

Andra Pleșa – un primar pentru Caransebeș european!

Andra Pleșa este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș și s-a dovedit a fi un real lider alături de echipa liberală a orașului de pe Timiș și Cerna.

Alături de Andra Pleșa sunt și oameni politici cu experiență în misiunea ei de a construi un Caransebeș cu adevărat european.

”Alături de Marcel Vela, senator și Președintele #PNL Caraș-Severin și echipa propusă de Partidul Național Liberal, pentru Consiliul Local, am dorit să ne reîntâlnim cu toți oamenii care creează cel mai autentic spațiu din orașul nostru și cu toți cei care preferă produsele românești.

Piața Gugulanilor, un loc iubit de fiecare caransebeșean, ne-a primit ca de fiecare dată, cu brațele deschise.

Pentru că ne-am propus o campanie alături de oameni, discutăm, dezbatem și gândim împreună soluții pentru #Caransebeș. Așa a fost și în compania cetățenilor pe care i-am întâlnit în centru și în Parcul Dragalina, când ni s-a alăturat și Romeo Dunca, viitorul Președinte al Consiliului Județean.

Am făcut schimb de zâmbete pe sub măști și de idei bune. Atmosfera este foarte constructivă și de aceea, suntem foarte încrezători că după 27 septembrie, vom reuși să redăm Caransebeșului strălucirea de altă dată. Aici, cu toții am fost de acord.

Le mulțumim caransebeșenilor pentru toată deschiderea, pentru încurajări, dar și pentru sfaturile bune pentru un Caransebeș renăscut, a spus Andra Pleșa – candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș.

#SepoateDinNou #CaransebesFrumos #CaransebeslaPas

De asemenea,  și un ministru la Guvernului Ludovic Orban a venit să o susțină pe Andra Pleșa în proiectele ei legate de dezvoltarea sportului din Caransebeș.

„Când ai un ministru atât de energic și dedicat, te poți trezi cu el în campanie, pe neașteptate. 😄 Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului a venit să transmită un mesaj clar caransebeșenilor: trebuie să readucem performanţa sportivă în orașul nostru. Am primit promisiunea fermă că avem tot sprijinul pentru ca noi să retrăim bucuria victoriilor de altădată.

Nu doar pentru faima sportului caransebeșean a venit azi, Ionuţ Stroe, ci și pentru a le spune gugulanilor că tinerii trebuie devină o voce puternică în comunitatea noastră și în viitoare administraţie.

Îi mulţumesc mult pentru frumoasa surpriză și pentru sprijin!” Andra Pleșa –  candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș.

 #Caransebessportiv #Caransebestanar #MTS

Lasă un răspuns