Elena Vetrilă – #sepoateșiînBrebu!

Elena Vetrilă – #sepoateșiînBrebu!

Elena Vetrilă este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Brebu și a dorit să-și prezinte alegătorilor echipa PNL pentru Consiliul Local, printr-o scrisoare deschisă și a fost susținută recent, la ea acasă, de echipa PNL Caraș-Severin, în frunte cu Romeo Dunca, candidatul  PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

„Dragii mei

Așa cum am promis recent, am revenit prin a vă prezenta oamenii cu care am pornit la acest drum. Oricine își dorește să producă o schimbare în jurul său are nevoie de susținere!

Echipa și familia sunt punctele de susținere în avântul meu spre noua generație! Alături de o echipă puternică și hotărâtă, dorințele pentru evoluția comunității noastre devin realitate! 

Sprijinul, încrederea, ajutorul și determinarea devin resurse nesecate în preajma oamenilor potriviți. Plini de entuziasm și optimism continuăm cursa pentru schimbarea de care Brebu, Valeadeni și Apadia are nevoie!
Împreună cu dumneavoastră și echipa mea suntem o mare familie, o familie care merită condiții optime pentru o dezvoltare armonioasă, o familie care TREBUIE respectată!

Zâmbetul este tinerețea tuturor vârstelor! Îmi doresc oameni zâmbitori în toată comuna noastră, oameni fericiți acasă la ei, oameni care-și doresc mai mult pentru ei și familia lor!
Mânați de curaj, determinare și înțelepciune mergem pe drumul către succes, dar nu oricum, ci ÎMPREUNĂ! Doar ÎMPREUNĂ reușim să ne îndreptăm spre un viitor mai bun!

Am încredere că prin votul dumneavoastră vom reuși să ducem la capăt tot ceea ce ne-am propus. Vă mulțumim pentru încredere!
Doamne ajută!”

ELENA VETRILĂ – candidatul PNL la funcția de primar al comunei Brebu

și la Brebu #sepoate!

Și la Brebu #Sepoate face campanie electorală sub culori de toamnă ! Si cu mașinile pline de praf de pe drumurile din comună …

Echipa de campanie PNL Caraș-Severin a însoțit-o pe Elena Vetrilă, candidat la funcția de primar, in localitățile Apadia si Valeadeni pentru a-și prezenta programul administrativ, social și economic.

Doamna Elena a fost însoțită de către Romeo Dunca, candidat la funcția de președinte al Consiliului județean Caraș-Severin și de candidații pentru funcția de consilieri județeni alături de echipa locală PNL, Dan Stan, Ovidiu Rădoi, Viorel Bașag.


Cetățenii si-au manifestat nemulțumirea față de lipsa infrastructurii, a alimentare cu apă și a canalizării din localitățile componente.

În cadrul discuțiilor s-a luat în analiză posibilitatea ca in termen foarte scurt, viitoarele conduceri PNL județeană si locală, să promoveze un proiect de punere în valoare a fostei unități militare.

Nici conducerea Consiliului județean, nici cea a primăriei Brebu, ambele PSD-iste, nu au demarat nici măcar o idee de proiect pentru valorificarea acestui imobil. Imobilul respectiv se prestează la înființarea unui parc tematic de recreere, prezența turiștilor ducând la revigorarea zonei.

Toate aceste lucruri se pot schimba numai cu Romeo Dunca – președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și Elene Vetrilă – primar al comunei Brebu. Doamne ajută!

 

Lasă un răspuns