Magda Lungu – Împreună facem Oțelu Roșu puternic!

Magda Lungu – Împreună facem Oțelu Roșu puternic!

Magda Lungu este candidatul PNL la funcția de primar al orașului Oțelu Roșu, iar ieri a fost gazda unei importante întâlniri electorale care i-au avut ca invitați de onoare pe ministru de Interne, Ion Marcel Vela – președintele filialei PNL Caraș-Severin și Dunca Romeo – candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului județean Caraș-Severin și  Virgil-Daniel Popescu – Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Astăzi mi-am prezentat #viziunea administrativă, economică și socială pentru redresarea localității, din postura de candidată la funcția de primar al orașului Oțelu Roșu.

Mă bucur de #susținerea echipei de campanie condusă de către domnul ministru de Interne, Ion Marcel Vela – președintele filialei PNL Caraș-Severin și Dunca Romeo – candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului județean Caraș-Severin.


Vă #mulțumesc pentru prezență și susținere! Împreună facem Oțelu puternic!”- Lungu Magda

🔸În cadrul întâlnirii, domnul Virgil-Daniel Popescu – Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a prezentat #sprijinul  acordat de către Guvernul României mediului de afaceri. În cadrul planului de măsuri de relansare economică sunt prevăzute granturi și programe de sprijin având ca surse de finanțare fonduri europene nerambursabile și de la bugetul de stat.

↗️La această întâlnire au mai participat candidații pentru funcția de consilier județean:  Rădoi Ovidiu, Jaro-Norbert Marsalic, Dan  Stan, Mircea Teodorescu, Marius Beșliu, Cîrdei Doru – primarul comunei Zăvoi, Dănuț Florea – directorul Registrului Auto Român CS.

🙏Vă #mulțumesc pentru prezență și susținere! Împreună facem Oțelu puternic!

#ÎmpreunăFacemOțeluPuternic #MagdaLunguPrimar

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns