Adrian Enășescu: „Ne-am păstrat invincibilitatea, dar greul abia începe”

Adrian Enășescu: „Ne-am păstrat invincibilitatea, dar greul abia începe”

Echipa campioană județeană ACS Progresul Ezeriș a câștigat minigrupa regiunii IV Vest pentru promovarea în liga a III-a, unde va evolua din viitorul sezon.

Despre acest parcurs minunat ne-a vorbit antrenorul echipei, Adrian Enășescu, cel care a dus greul echipei din punct de vedere tehnic.

Adrian Enășescu

Am avut un parcurs frumos și greu în același timp, care din fericire s-a încununat cu o promovare mult dorită, muncită și meritată. Doresc să le mulțumesc tuturor jucătorilor echipei care au pus umărul la acest succes al fotbalului județean. Băieții au muncit enorm, s-au dăruit, au avut atitudine, au depus un efort continuu care le-a fost răsplătit cu această performanță frumoasă. Remarc toți băieții de la echipă,  pentru că cine a urmărit cele două jocuri prin intermediul internetului, trebuie să fie de acord cu mine că realizările băieților sunt senzaționale, inclusiv a celor care nu au intrat în teren, dar au dat siguranță echipei. La aceste meciuri trebuia să avem 18 jucători pe raportul de joc, dar toți băieții, inclusv cei care au rămas acasă, au dat siguranță și încredere echipei”, a spus Adrian Enășescu despre parcursul echipei.

Antrenorul cărășean a făcut și o radiografie exigentă a celor petrecute în întâlnirile cu campioana Aradului și Gorjului.

„Ne-am păstrat invincibilitatea în întâlnirile cu cele două colege de serie, echipele din Zăbrani și Turceni, însă greul abia începe. Mă bucur că am câștigat această grupă care ne-a trimis practic în liga a III-a, în condițiile inedite în care adversarii nu s-au văzut la lucru în alte jocuri anterioare. Cred că a fost mai palpitant prin prisma aceasta, noi începând cu un joc bun cu Aradul, dar în care am obținut doar un egal. Am tras învățâmintele aferente din primul joc și în jocul a doilea cu Turceni, am fost echipa mai bună, mai prezentă în joc, mai ofensivă. Le-am spus băieților înainte de joc  că suntem pe drumul nostru, chiar dacă aveam neapărată nevoie de victorie și să nu mai stăm la mâna rezultatelor din celelalte serii”, a mai spus Adrian Enășescu.

Echipa ACS Progresul Ezeriș și-a păstrat invincibilitatea și după cele două meciuri de baraj, după ce a terminat campionatul 2019-2020 cu victorii pe linie.

 Înaintea partidei cu Știința Turceni, delegația echipei arădene a transmis un mesaj de încurajare jucătorilor Progresului Ezeriș, lucru care l-a determinat pe antrenorul Adrian Enășescu să felicite ambele adversare pentru ambiția de care au dat dovadă pe teren.

”Fotbalul creează prietenii și amintiri frumoase. Remarc aici încurajările sincere pe care ni le-a transmit conducerea și băieții de la Victoria Zăbrani, înaintea meciului cu Știința Turceni, cu toate că pe teren la meciul nostru direct și-au dat viața pe teren, așa cum au făcut-o și cu gorjenii. Felicit ambele adversare ale noastre, pentru că și-au respectat statutul de echipă campioană județeană, au jucat un fotbal deschis și sunt fericit că am făcut parte din această grupă în care toate cele trei echipe au jucat un fotbal de calitate. Le mulțumesc tutror celor care au fost alături de noi, conducerii AJF Caraș-Severin, colegele din liga a IV-a și tuturor iubitorilor de fotbal din județ și nu numai”, a încheiat Adrian Enășescu.

Lasă un răspuns