Adrian Enășescu, după 1-0 la Petroșani: „A fost o victorie a grupului!”

Adrian Enășescu, după 1-0 la Petroșani: „A fost o victorie a grupului!”
Adrian Enășescu, după 1-0 la Petroșani: „A fost o victorie a grupului!”
Echipa Voința Lupac evoluează în play-outul seriei a 7-a, alături de Jiul Ptroșani, Aurul Brad, Retezatul Hațeg, Viitorul Pandurii Tîrgu Jiu 2 și Progresul Ezeriș.
Înaintea jocului de la Jiul Petroșani, elevii lui Adrian Enășescu aveau 27 de puncte, ocupau locul doi și erau la un ecart de două puncte de echipa hunedoareană.
CSM Jiul Petroşani – AFC Voinţa Lupac 0-1 (0-1)
A marcat: Urdea (41)
Liga 3 – Play-Out, Seria 7. Etapa 3. Data: 8 aprilie 2023. Ora: 17:00. Stadion: Petre Libardi (Petroşani – Hunedoara).
Arbitri: Lac Florin (Sibiu) – Puiu Dan Florin (Braşov), Cherteș Cristian Marius (Târgu Mureş).
Observator arbitri: Grigorescu Nicolae (Timişoara).
Delegat joc: Enea Ion (Băleşti).
AFC Voința Lupac (Antrenor Adrian Enășescu): Petrut – Banac, Săndescu, Giurică, Marcu (83, Dalea) – Danci, Kawagoe (30, Dan) – Cega (80, Cristodulo), Jinga, Urdea – Avramovici.
Cartonaș roșu: Jinga (60, cumul de două cartonașe galbene).

Adrian Enășescu

Golul victoriei croate a venit în urma unui contraatac inițiat din propia jumătate și continuată de Avramovici cu o cursă solitară pe partea dreaptă, „Ață” i-a pasat lui Urdea la 12 metri, ușor lateral dreaptă și „spaniolul” a înscris cu un șut pe joc la colțul lung.
Partida a fost una viu disputată cu faze frumoase. O radiografie pertinentă a partidei a făcut-o antrenorul Adrian Enășescu: „Jocul de la Petroșani le-m abordat ca pe toate celelalte, la victorie. De aici a rezultat un joc foarte disputat cu o echipă foarte bună, Jiul Petroșani… o echipă de play-off în viziunea mea. Mă bucură foarte mult victoria, mai ales că am reușit să-i depășim în clasament. A fost un joc care a lăsat din păcate și urmări în tabăra noastră. Take are o entorsă foarte serioasă și are piciorul în gips. Manu Jinga a luat al doilea cartonaș galben, fiind eliminat.
Citește și: Lupac a câștigat la scor de ziua primarului Marian Vlasici!
A fost un meci cu presiune mare. Îi felicit pe jucători pentru prestație, tărie și unitate.. Atitudinea a fost extraordinară. A fost o victorie a grupului, a echipei. Toți s-au sacrificat pentru cele trei puncte. Am avut un rezultat anterior mai puțin bun, dar am reușit să revenim mai puternici. A fost excepția de la regulă, din păcate. Spun asta pentru că noi am câștigat la echipe importante, dar aa pierdut categoric acasă când ne așteptam mai puțin. Noi am avut ocaziile mai clare și mai multe, așa cum arată statistica meciului. Jiul a avut o ușoară posesie, lucru absolut firesc în condițiile în care noi trebuia să evoluăm în inferioritate numerică. Am avut ocazii mari de tot la Danci, Urdea, Avramovici și Banac, în care puteam închide jocul.” 

Lasă un răspuns