Călin Cheregi: „Suntem la al 7-lea meci fără gol primit! Felicitări Zimmerman Cristian!”

Călin Cheregi: „Suntem la al 7-lea meci fără gol primit! Felicitări Zimmerman Cristian!”
Călin Cheregi: „Suntem la al 7-lea meci fără gol primit! Felicitări Zimmerman Cristian!”
CSM Reșița se impune tot mai clar și în play-offul ligii a 3-a, seria 8. Aceasta este considerată de oamenii din fotbal drept o serie puternică cu echipe bine închegate. Practic în formula actuala, cu CSM Reșița, Șoimii Lipova, Ghiroda și Chișineu Criș în play-out fiecare echipă o poate învinge pe cealaltă indiferent de obiectiv și loc în clasament. Tocmai de aceea traseul „Milanului din Banat” este de apreciat.
Înaintea celei de a doua partidă din play-off, CSM Reșița se afla la un ecart de trei puncte în fața arădenilor lui „Știli” de la Lipova. Elevii lui Cheregi aveau o zestre acumulată de 45 de puncte.
CSM Reșița – Șoimii Lipova 3-0 (1-0).
Au marcat: Bărboianu (18, din 11 metri), Aboubacar (52), Mesah (85).
Arbitri: Adelin Pavel (Osica de Jos – Olt) – Florin Păunescu, Alexandru Mihăila (ambii din Râmnicu Vâlcea)
Observator de arbitri: Cosmin Danciu (Hunedoara).
Delegat de joc: Gheorghe Ilici (Timişoara).

CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann – Bărboianu, Rimovecz, Ardei, Dudea – I. Popescu (46 Fota), Mensah (80 Breșneni) – Negru, Drăghiceanu (80 Velcotă), Chera (70, Trancă ) – Gakou (70, Dane).
CSM Lipova (antrenor Adrian Abrudean): Buta – Clej (75 Nagy), S. Sabău, A. Popa, Pamfile – Susan, Jichici, A. Gavrilă (60 Rusu) – Popovici, Modan (84 Giosu), Bulza (75 Petruț).
Așa s-au marcat golurile:
1-0 : CSM Reșița a deschis scorul din lovitură de pedeapsă după o incursiune în viteză în careu a lui Drăghiceanu. Acesta a driblat doi adversari și a fost agățat în careu de Pamfile. Bărboianu a transformat penaltiul cu un șut perfect în plasa laterală, dreapta jos a portarului Buta.
2-0 : Chera a centrat de pe flancul drept, Negru a apărut la finalizare. Juniorul reșițean a reluat periculos pentru buturile lui Buta, dar portarul arădean a intervenit miraculos și a respins în lateral până la Aboubacar. Acesta atent pe fază a trimis balonul în poartă.

Călin Cheregi

3-0: Golul cu care Reșița a închis tabela a venit după o acțiune în zona centrală la 18 metri de buturile arădene. Mensah, aflat între doi fundași centrali, a primit mingea de la Drăghiceanu, a pivotat și a finalizat cu un șut la rădăcina barei.

Călin Cheregi

Citește și: CSM Reșița o ține la respect pe Ghiroda! A îndepărtat-o de primul loc!

Partida s-a desfășurat după un registru tactic, în care ambii antrenori și-au făcut bine temele cunoscându-și adversarul în detaliu. Un meci de luptă în care amfitrionii au dat și o lecție de spirit de echipă și pragmatism. După aspectul jocului, Lipova merita golul de onoare, dar la acest capitol, portarul Zimmermann și defensiva reșițeană și-au făcut datoria cu brio.

Călin Cheregi

„La mulți ani, Florin… Apreciez enorm de mult această victorie clară în care am reușit să înscriem 3 goluri impotriva unei echipe bune ocupanta locului 2, o echipă pe care am reușit să o anihilăm foarte bine in toate compartimentele unde stiam că sunt foarte periculoși … și în același timp să contraatcăm cărențele ei. Am reușit să câștigăm de o manieră categorică și să mai avem înca vreo 4-5 situații bune de a marca. Încă odată mă bucur și în același timp felicit toți jucătorii si stafful meu pentru modul in care s-au implicat ( și nu numai ) la acest meci. Mulțumim domnului Primar pentru că a fost alături de noi și la acest meci. Ca și o mentiune specială remarc faptul ca suntem la al 7-lea meci fără gol primit ceea ce înseamnă că în momentul in care întreaga echipă este în compartimentul defensiv își face bine treaba. Felicitări Zimmerman Cristian!” -Călin Cheregi , antrenor principal CSM Reșița.

sursa foto: Miruna Mihancea (facebook)

Lasă un răspuns