Lupac a câștigat la scor de ziua primarului Marian Vlasici!

Lupac a câștigat la scor de ziua primarului Marian Vlasici!

Lupac a câștigat la scor de ziua primarului Marian Vlasici! 

În ultima etapă a campionatului regular, Voința Lupac s-a impus acasă cu un scor categoric de 4-0 în fața echipei din Filiași. Aceasta este clasată pe locul doi și era calificată în play-off indiferent de rezultatul dintre croați și doljeni. 

 

Lupac

AFC Voința Lupac CSO Filiași 4-0 (3-0)

Au marcat: Avramovici (26 ), Rogoveanu- autogol (29), Danci (35) și Dalea (69).

Voința Lupac (antrenor Adrian Enășescu): Petruț – Banac, Săndescu, Giurică, V. Marcu (80, M. Crăciun) – Kawagoe (86, Darian Crăciun), Danci (cpt.) (46, Dalea) – Cega (80, Bâcleșanu), Jinga – Urdea (65, Cristodulo), Avramovici.

Am încheiat și ultima etapă din campionatul regulat cu o victorie categorică în fața unei echipei de play-off, locul 2. Scorul la pauză a fost 3-0 și asta spune mult despre modul cum s-au desfășurat ostilitățile reprizei. Rămânem aceeași echipă puternică acasă. În ultimele două jocuri am marcat șapte goluri unor echipe calificate în play-off! O să dăm credit tinerilor. Avem deja două debuturi la liga a treia, pe Goran Bîcleșanu și Darian Crăciun.

Lupac Lupac

Dedicăm această victorie domnului primar Marian Vlasici, care în ziua meciului și-a sărbătorit ziua de naștere! Dumnealui îi dedicăm victoria din meciul cu Filiași!” -Adrian Enășescu – antrenor AFC Voința Lupac.

Lupac

Așa au marcat „croații” golurile…

Avramovici a deschis scorul din centrarea lui Jinga… Golul doi a fost un … autogol. Faza a avut la bază centrarea lui Cega de pe partea dreaptă, iar Avramovici a pus presiune pe fundașul central advers care a trimis în propria poartă. 

Avramovici a preluat dintr-o schimbare de directie și a centrat perfect pentru Danci care a stabilit scorul pauzei… Un sec 3-0 meritat …

Golul 4 a venit după o diagonală înspre Dalea, care a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat doi adversari și a șutat cu stângul la colțul lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *