7 puncte din 9 pentru echipele cărășene în Liga 3

7 puncte din 9 pentru echipele cărășene în Liga 3

Două victorii și un egal este bilanțul etapei 11 la fotbal în seria a VII-a a Ligii 3 pentru reprezentantele cărășene.

Seria bună din această săptămână a fost deschisă vineri de ACS Progresul Ezeriș. Echipa antrenată de Dorian Arbănaș a smuls un punct în extremis oltenilor de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, scor 1-1. După acest egal Progresul Ezeriș a acumulat 12 puncte și rămâne pe locul 6 în seria a VII-a în Liga 3, în timp ce Pandurii Lignitul Târgu Jiu are 21 de puncte și se menține pe locul 3 în clasament.

Tot în Oltenia s-a deplasat și Voința Lupac, la Târgu Cărbunești, unde a reușit să obțină toate cele trei puncte în fața celor de la CS Gilortul Târgu Cărbunești, scor 2-1. În urma acestui succes, fotbaliștii de la AFC Voinţa Lupac își consolidează poziția a 4-a  în clasament, fiind la doar un punct distanță de locul al treilea ocupat de Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Și liderul seriei 7, CSM Reșița, a fost astăzi la înălțime, spulberând ACS Viitorul Șimian pe terenul acestora. Mediop – 3 goluri, Drăghiceanu – două goluri și Jorza au făcut diferența în succesul cu scorul de 6-1. După această victorie, rossonerii sunt lideri autoritari în seria 7 cu 31 de puncte din 11 meciuri.

Citește și: Bilanțul cărășencelor în liga a III-a. CSM Reșița a învins la scor, Ezeriș și Lupac, câte o remiză

Lasă un răspuns