Ziua Porților Deschise la Unitatea Specială de Aviație Caransebeș

Ziua Porților Deschise la Unitatea Specială de Aviație Caransebeș

Ziua Porților Deschise la Unitatea Specială de Aviație Caransebeș

Miercuri, 24 aprilie, între orele 10.00 – 13.00, la sediul Unității Speciale de Aviație Caransebeș, va avea loc un eveniment special pentru cei mici.

Alături de colegii  din Ministerul Afacerilor Interne și de partenerii instituționali, se organizează Ziua Porților Deschise pentru copii, ocazie cu care personalul din MAI, dorește să le împărtășească din tainele profesiei de pilot, jandarm, pompier, polițist sau din ale salvatorilor montani.
Vi s-au pregătit exerciții demonstrative de salvare cu ajutorul elicopterului și intervenții antiteroriste, precum și ateliere de prezentare a tehnicii și a ofertei educaționale din Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale.
Totodată, copilașii vor putea vedea elicopterul SMURD, avioane din cadrul Aeroclubului României și autospecialele de intervenție, iar câinii vor fi cu siguranță unul din punctele principale de atracție.
Citește și: Inspectoratul pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin dă startul Competiției de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat
La eveniment se vor afla și salvamontiștii din Caraș-Severin, care vor prezenta o parte din dotările și procedurile specifice utilizate în intervențiile de salvare cu specific montan.
Parteneri în cadrul acestui eveniment vor fi și prietenii din cadrul asociațiilor „Cuib de vise” și ” Uniți reușim”, care le-au pregătit copiilor o mulțime de surprize.
Vă așteptă cu mic, cu mare!
Miercuri – 24 aprilie10.00 – 13.00Aeroportul Caransebeș – Strada Aeroportului, nr.1

Lasă un răspuns