Inspectoratul pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin dă startul Competiției de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin dă startul Competiției de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin dă startul Competiției de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat.

Astăzi, 23 aprilie a.c., începând cu ora 09:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin dă startul Competiției de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza pe inspectorat, la care participă echipaje din cadrul celor patru subunități ale inspectoratului, și anume: Detaşamentele de Pompieri Reșița, Caransebeș, Secțiile de Pompieri Oravița și Moldova Nouă.
Citește și: Alertă ISU Semenic! Atenție la coșurile de fum! Risc crescut la producerea incendiilor în sezonul rece!
Competiţia cuprinde două probe: descarcerarea din vehicule și acordarea primului ajutor calificat, unde cei mai buni pompieri cărășeni vor reprezenta inspectoratul la Competiția de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza zonală. Aceasta va avea loc în municipiul Caransebeș, în perioada 27 – 29 mai a.c., unde vor participa echipaje de pompieri din județele Timiș, Arad, Alba și Hunedoara.
Sunteți așteptați la sediul inspectoratului din municipiul Reșița, str. Castanilor, nr.123 să urmăriți această competiție dinamică și complexă!
Le urăm mult succes !

Lasă un răspuns