Weekend cu teatru pentru toate vârstele!

Weekend cu teatru pentru toate vârstele!

Weekend cu teatru pentru toate vârstele!

Sâmbătă, 17 februarie de la ora 11:00, cei mici sunt așteptați la spectacolul 𝑪𝑬𝑰 𝑻𝑹𝑬𝑰 𝑷𝑼𝑹𝑪𝑬𝑳𝑼𝑺̦𝑰 (după Serghei Mihalkov) / regia Dan Țopa.
Din distribuție:
Nana: Andrada Samoilă
Nunu: Sorin Fruntelată
Ninu: Marius Tudor
Lupul: Florin Ruicu

Weekend cu teatru pentru toate vârstele!

Duminică 18 februarie, ora 19:00, revedem un spectacol după Anton Pavlovici Cehov, Cerere în căsătorie, regia Sandu Grecu, o comedie cu tâlc în luna iubirii.
„Ursul” şi „Cererea în căsătorie” sunt două comedii ale marelui dramaturg rus Anton Pavlovici Cehov, scrise în perioada de tinereţe, înainte de capodoperele Pescăruşul, Unchiul Vania, Trei surori, Livadă cu vişini.
Citește și: Teatrul de Vest vă așteaptă duminică, 21 Ianuarie de la 19:00 la spectacolul JUDEȚUL FĂRĂ CAIȘI, de Mirel Taloș
Cele două scrieri ale lui Cehov au un dialog atât de suculent încât le este asigurat succesul din start,, mai ales că A. P. Cehov este unul dintre primii zece scriitori cei mai citiţi în lume, opera sa răspunzând preocupărilor şi imaginii omului contemporan.

„Cerere în căsătorie” este o farsă într-un act scrisă de Anton Pavlovici Cehov în anul 1888 și jucată pentru prima dată la Sankt Petersburg.
Eugen Pădureanu, Ana-Maria Cizler, Alice Pelle, Alin Turcu, Sorin Fruntelată și Marius Tudor dau viață personajelor cu talent și fidelitate.

Lasă un răspuns