Studenții cărășeni în tabără la Predeal

Studenții cărășeni în tabără la Predeal

Studenții cărășeni în tabără la Predeal. Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin Direcția Generală Tineret și cu sprijinul Caselor de Cultură ale Studenților și al Complexului Cultural Sportiv Studențesc „Tei”, organizează tabere studențești de iarnă în perioada vacanțelor. Aceste tabere sunt destinate studenților din universități de stat, indiferent de ciclul de studii – licență, master sau doctorat.

Pentru Casa de Cultură Reșița, sunt planificate două serii de tabere la Predeal, Hotel Izvorul Rece: prima serie începând din 12 februarie, iar a doua din 17 februarie. Aceste tabere oferă o oportunitate excelentă pentru studenți de a se relaxa, de a socializa și de a se bucura de frumusețile naturii în timpul vacanței de iarnă.

 Selecția participanților se face de către fiecare instituție de învățământ superior, bazându-se pe criterii diverse, inclusiv performanțe academice și implicare în activități culturale.
 Studenții beneficiază de cazare și masă gratuite pe durata taberelor, care se desfășoară în zone montane. Locațiile sunt stabilite după consultarea organizațiilor studențești și a reprezentanților studenților din Consiliile de Administrație ale Caselor de Cultură ale Studenților (CCS) și ale Complexului Cultural Sportiv Studențesc „Tei”.
După o primă săptămână intensă în inima pitorească a munților, întâia serie a taberei studențești din Caraș Severin, desfășurată la Sinaia, într-una dintre cele mai frumoase locații de iarnă din România, e aproape gata!
Complexul Izvorul Rece, renumit pentru ospitalitatea și confortul său, este gazda noastră pentru zilele plină de activități recreative și de dezvoltare personală. Situat în mijlocul naturii, complexul ne oferă acces facil la numeroase trasee de drumeții, perfecte pentru a explora peisajele încântătoare de iarnă ale zonei. 
Programul taberei a fost conceput pentru a încuraja interacțiunea între studenți și pentru a le oferi acestora ocazia de a se destinde după o perioadă intensă de studii.
 Fără îndoială, nu ne vom opri din a ne crea amintiri de neuitat în această evadare din rutina academică.

Lasă un răspuns