Votăm echipa de consilieri județeni PNL! Viitor asumat în Caraș-Severin!

Votăm echipa de consilieri județeni PNL! Viitor asumat în Caraș-Severin!

Votăm echipa de consilieri județeni PNL! Viitor asumat în Caraș-Severin!

„Stimați cetățeni ai județului Caraș-Severin!
Mă numesc Coșei Doru, sunt consilier județean în funcție și candidez pentru un nou mandat de consilier județean pe lista Partidului Național Liberal, alături de candidatul nostru pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Romeo Dunca, provin din si reprezint orașul și zona Băile Herculane.
Vă propun să veniți alături de mine in îndeplinirea dezideratelor unui mandat de consilier județean modern cu principii liberale bine definite in slujba cetățeanului.
Susțin si promovez un dialog real intre instituții si locuitorii Carașului.
Vreau ca in zona pe care o reprezint sa fiu puntea de legătura in rezolvarea problemelor și doleanțelor dumneavoastră in relația cu administratia locala si judeteana.
Susțin și promovez dialogul dintre instituții și cetățenii ei, acesta fiind un pas important spre întărirea unei relații normale și respectuoase pentru ambele părți.
Candidez într-o echipă profesionistă căreia îi sunt recunoscător pentru onoarea de a face parte din ea, iar împreună vom fi în serviciul cărășenilor, pentru consolidarea unui viitor mai bun.
Administrația locală liberală condusă de Miclau Cristian, a orașului Băile Herculane de care sunt apropiat și cu care colaborez foarte bine, a arătat in ultimii ani ca #sepoate prin accesarea cu succes a mai multor proiecte europene , care vor transforma orașul și îl vor aduce din nou acolo unde ii este locul, între cele mai frumoase și ofertante zone turistice montane și balneare din Europa.
Vreau de asemenea sa împărtășim soluții propuse sau adoptate in cadrul Consiliului Județean , proiecte derulate si rezultatele lor.
Citește și: Cristian Miclău, primarul Orașului Băile Herculane: „Băile Herculane vă așteaptă cu brațele deschise!” 
Programul meu de audiente acordate cetățeanului, în calitatea mea de consilier va rămâne același și în următorul mandat:
In fiecare prima zi de marți din luna, între orele 10-12, la sediul PNL Băile Herculane,
Inscrierile in audienta le puteti face direct pe pagina mea (messenger) sau prin intermediul formularului existent pe site-ul institutiei Consiliului Județean Caraș-Severin.
Vă mulțumesc cu respect și în 9 iunie ne asumăm viitorul în cabina de vot!
Votăm Romeo Dunca
Votăm Cristian Miclău
Votăm echipa de consilieri locali PNL
Votăm echipa de consilieri județeni PNL
Votăm pentru un viitor european-liberal
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns