Tractor răsturnat de o utilitară la Iaz!

Tractor răsturnat de o utilitară la Iaz!

În urmă cu câteva momente avut loc un accident rutier pe DN 68, pe raza localității, în care au fost implicate un tractor agricol și o autoutilitară. Au fost  trei victime neîncarcerate, două persoane fiind preluate de Serviciul de Ambulanță Județean și una de  echipajul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș. La fața locului au fost prezenți și un echipaj de pompieri cu autospecială cu apă și spumă, două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Caraș-Severin și un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean.

Foto ISU Semenic

”Pompierii militari au luat măsurile de prevenire și a incendiilor, au curățat partea carosabilă, permițând reluarea circulației rutiere pe un singur sens”, ne-a informat purtătorul de cuvânt, slt. Adrian Manofu, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Semenic” Caraș-Severin.

Foto ISU Semenic

Update, 18 iulie, la ora 17:22.

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a prezentat un comunicat, prin purtătorul de cuvânt, Inspector principal de Poliție, Alina Boeru, prin care s-au prezentat detaliile accidentului de la Iaz.

„Astăzi, 18 iulie, în jurul orei 14.00, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 68, în localitatea Iaz, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 40 de ani din Băuțar conducea o autoutilitară, în direcția Oțelu Roșu, trecând peste marcajul longitudinal continuu, s-ar fi angajat în depășirea unui tractor agricol care circula în fața sa și care efectua virajul la stânga pe o stradă laterală, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, tractorul s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe sensul de mers Oțelu Roșu -Caransebeș. Din accident a rezultat rănirea ușoară a trei persoane, cei doi conducători auto și pasagerul dreapta față din autoutilitară, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto în vârstă de 40 și respectiv 58 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Lasă un răspuns