Tentativă de suicid dejucată de verișoara victimei și polițiști!

Tentativă de suicid dejucată de verișoara victimei și polițiști!

Tentativă de suicid dejucată de verișoara victimei și polițiști!

SCOASĂ LA TIMP DIN ALBIA RÂULUI, DE POLIȚIȘTII DE LA OȚELU ROȘU

La ora 14.30, o femeie din Oțelu Roșu a avut inspirația să vină la poliție.Le-a spus polițiștilor că verișoara ei nu e bine. Bănuiește că va face un gest extrem pentru viața ei.

Toți polițiștii care erau disponibili la acel moment în sediul poliției s-au mobilizat imediat. Au plecat să o caute știind foarte bine cât de importantă este fiecare clipă. Mai mult, persoana a refuzat categoric să fie ajutată atunci când polițiștii au luat legătura cu aceasta la telefon.

Aceasta și-a închis telefonul și din păcate nu au mai putut stabili legătura cu ea.

Dar, după 30 de minute de căutări, o femeie a fost zărită pe malul râului Bistra.

Citește și: Primarul Doru Iustin Cîrdei a fost cu adevărat „înger păzitor”… Pentru tânăra de 33 de ani din Ghiroda…

Imediat, unul dintre polițiști și-a dat seama că este vorba despre persoana pe care o căutau. În timp ce se apropia de ea, femeia s-a aruncat pe spate în albia râului.

„Fără să stea pe gânduri, colegul nostru, Flavius, a sărit în apă. A reușit să o aducă spre mal, iar cu ajutorul colegei de patrulă a scos-o afară în siguranță.

După aproximativ 40 de minute, femeia a primit îngrijiri medicale în ambulanță. A fost transportată la spital.

Felicitări colegilor noștri care au lucrat astăzi în echipă, contra cronometru! Au salvat o viață! Datorită persoanei care a apelat la timp la ajutorul polițiștilor, colegii noștri au reușit să intervină până a fi prea târziu.

Persoana este acum în siguranță, sub supraveghere medicală.” – subcomisar de poliție, Alina Elena Boeru – purtător de cuvânt al Inspectoratului  de Poliție Județean Caraș-Severin.

Lasă un răspuns