Senatorii și deputații USR își vor da demisia din Parlament înainte de finalul mandatului, pentru ca statul român să nu fie obligat să le plătească pensii speciale.

(E)  Senatorii și deputații USR își vor da demisia din Parlament înainte de finalul mandatului, pentru ca statul român să nu fie obligat să le plătească pensii speciale

Așa cum am anuntat deputații și senatorii USR își vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială. Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă. Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată. Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat. USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare”, a declarant Dan Barna, preșesintele USR.

Vreme de 4 ani USR s-a luptat în Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale și, vreme de 4 ani demersul a fost blocat. Din această cauză, anul acesta, în plină pandemie, Guvernul va plăti 10 miliarde de lei pentru pensii speciale.

fotoblogmediacid.ro

Suntem hotărâți să oprim această risipă și să tăiem privilegiile politicienilor. Ne ținem de cuvânt: Fără pensii speciale!”, a adăugat Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

Lasă un răspuns