Dumitru Rujan: „Tineretul poate schimba în bine viitorul țării. Primarul Cristian Miclău este cel mai bun exemplu”

Dumitru Rujan este candidatul PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 și recent a fost alături de alegătorii din orașul Băile Herculane. Urbea stațiune cărășeană îi este foarte familiară tânărului liberal ambițios și asta pentru că Dumitru Rujan a absolvit cursurile liceului Hercules din localitate.

La întâlnirea din campania electorală de la Herculane a luat parte și Doru Coșei, de asemenea candidat PNL la alegerile parlamentare și primarul Cristian Miclău, edilul care a dinamizat activitatea curentă a orașului stațiune.

Pentru că perioada adolescenței mi-am petrecut-o în Băile Herculane, fiind elev al Liceului Hercules, pot spune că frumoasa stațiune de pe Valea Cernei mereu a avut un loc aparte în sufletul meu.

Astăzi, împreună cu Doru Coșei, colegul meu candidat la Camera Deputaților și cu Cristian Miclău, primarul stațiunii Băile Herculane, ne-am întâlnit cu localnicii din oraș pentru a le prezenta programul de guvernare propus de Partidul Național Liberal.

În urma discuțiilor avute, cetățenii orașului mi-au transmis dorințele, așteptările lor și faptul că se bucură să vadă tineri implicați în politică, cu speranta că tineretul poate schimba în bine viitorul țării.

Au cel mai bun exemplu chiar în primarul stațiunii, prietenul meu, Cristi Miclău, cel care a demonstrat în cei 4 ani de mandat că în Herculane se poate!” – Dumitru Rujan – candidat PNL la Camera Deputaților

#DezvoltămRomânia

#DezvoltămCarașSeverin

#GuvernLiberal

Lasă un răspuns