Rosonerii cu un ochi plâng, cu celălalt râd!

Rosonerii cu un ochi plâng, cu celălalt râd!

Rosonerii cu un ochi plâng, cu celălalt râd!

Elevii lui Flavius Stoican nu s-au prezentat rău în deplasarea de la Slatina, mai ales că s-au întors cu un punct din deplasare. A fost o remiză albă, dar rezultatul final le putea fi favorabil elevilor lui Flavius Stoican, dacă ar fi tranșat partida pe final.

Rosonerii cu un ochi plâng, cu altul râd!

Mai ales că echipa pregătită de Daniel Oprescu a terminat partida în opt jucători de câmp. Din minutul 66, CSM Reșița a avut superioritate numerică, fiind cu doi oameni în plus. Prima eliminare a avut loc în minutul 62. Alexandru Mitran a încasat al doilea cartonaș galben și implicit și pe cel roșu! A doua eliminare a avut loc peste patru minute, când Mondragon l-a lovit cu capul în gură pe Lascu. Mondragon, în loc să se bucure că putea beneficia de un fault asupra lui de către același Lascu, slătineanul asimilat, a fost trimis direct la cabine de către arbitrul la semnalizarea promptă a arbitrului asistent Damian Antal.

Rosonerii cu un ochi plâng, cu altul râd!

Un moment psihologic a avut loc în minutul 39, când Drăghiceanu a executat înalt în careu un corner de pe flancul drept. Balonul a fost deviat și se îndrepta către Dudea la bara a doua. Mingea nu a mai ajuns la reșitean, pentru că Ionuț Mitran a jucat balonul cu mâna dreaptă împrumutând o preluare veritabilă de la baschet. Mai mult, Mitran l-a și împins ușor cu mâna pe Dudea în lupta pentru minge, plus că în loc de o potențială centrare în careu, rosonerii au trebuit să se mulțumească cu un … corner.

Citește și: Ruga bănățeană din Valea Domanului… Ole, Ola, am bătut-o pe Steaua!

Rosonerii cu un ochi plâng, cu altul râd!

Nu trebuie însă să-l mâniem pe bunul Dumnezeu, pentru că CSM Reșița a avut destule premise pentru a-și apropia victoria. Finalul de meci s-a jucat în jumătatea de teren a amfitrionilor care s-au mulțumit cu o remiză albă. Ocazii de gol și-a creat Drăghiceanu care însă nu mai avut inspirația de la meciul cu Steaua.
CSM SLATINA – CSM REȘIȚA 0-0
Stadion: 1 Mai (Slatina – Olt).
Arbitri: Sergiu Anton (Bucureşti) – Damian Antal (Bacău) și Petruţa Iugulescu (Ploieşti). Arbitru de rezervă: Marius Daniel Bădoiu (Craiova). Observator arbitri: Gheorghe Moise (Bucureşti). Delegat joc: Horaţiu Stănescu (Craiova).
CSM Slatina (antrenor Daniel Oprescu): Velcu – I. Mitran, Abel Stan, Mondragon, Călin Toma – Dorin Toma, Ionuț Năstăsie – Ciocâlteu (68, Riza), Doman (cpt.)(68, Donca), Raul Popa – Valentin Alexandru (68, Sălcianu). Pe bancă: Micu – Silvian Matei, Constantin Radu, Denis Dragu, Kayondo, Leață.
CSM Reșița (antrenor Flavius Stoican): I. Rus – Dolghi (77, Ciprian Rus), Elton da Silva, Rimovecz, Fota – Gomboș, Dudea (cpt.), Fărăgău (87, Chera) – Andrei Burlacu (60, Negru), Drăghiceanu – Lascu (87, Napoleone). Pe bancă: Mereu – Cega, Francis Cristea, Ianis Doană.

sursa foto: Miruna Mihancea

Lasă un răspuns