Romeo Dunca a demonstrat încă odată că trebuie schimbare la Consiliul Județean!

Romeo Dunca a demonstrat încă odată că trebuie schimbare la Consiliul Județean!

Romeo Dunca este candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin și a participat, recent, la dezbaterea publică a candidaților pentru șefia CJ organizată în centrul civic al municipiului Reșița.

Prestația candidatului PNL, Romeo Dunca, a fost una de excepție și apreciată de asistența prezentă la dezbatere.

„La dezbaterea organizată în centrul Reșiței, am participat cu încrederea că pot expune viziunea mea despre ce are nevoie Caraș-Severinul pentru a ieși din situația tragică în care se regăsește. După 30 de ani de democrație, una dintre cele mai bogate zone ale țării a fost adusă în pragul sărăciei de cei care au condus-o în toată această perioadă. Într-un județ în care natura a fost extrem de darnică, oamenii puși să-l conducă s-au dovedit a fi extrem de lacomi.

Dezbaterea a început cu un moment haios, marca Ionuț Popovici: acesta a venit la o dezbatere condus de dorința de a nu scoate un cuvânt! Ar fi fost normal pentru dânsul să facă acest lucru, mai ales că pentru patru ani a girat conducerea PSD, a fost balamaua lui Mocioalcă și a lui Silviu Hurduzeu, iar rezultatele le putem vedea. La momentul în care ar fi trebuit să facă bilanțul activității sale, am observat că are ceva idei pentru viitor. Dumnealui pozează că știe ce ar fi de făcut, însă nu poate explica de ce au trecut patru ani fără să facă mai nimic.

Am convingerea că cetățenii acestui județ știu să facă singuri analiza rezultatelor vechii administrații.

Ce poate fi diferit cu mine la conducerea Consiliului Județean?

Mult mai multă muncă, deschidere față de oameni competenți, concentrarea tuturor activităților spre rezultate și progres.

În 27 septembrie, mergeți cu toții la vot și schimbați soarta acestui județ!

#SePoate și în Caraș-Severin!

În ciuda faptului că este așezat în una dintre cele mai bogate zone ale acestei țări, Caraș-Severinul este astăzi un județ golit de conținut.

Modernizarea infrastructurii poate fi un motor al #dezvoltării, iar prin turism putem genera plusvaloare pentru locuitori.

 A venit timpul să resuscităm județul, să punem #sănătatea pe primul loc, să avem un spital funcțional, în care să nu-ți fie frică să intri. Administrația județeană are obligația să lucreze pentru cetățean!

Pe #27septembrie avem ocazia să alegem alt drum, un drum prin care să punem în valoare tot ce este frumos în județul nostru!

Lasă un răspuns