Andra Pleșa: „Viitoarea administrație trebuie să asigure cetățenilor utilitățile de bază!”

Andra Pleșa: „Viitoarea administrație trebuie să asigure cetățenilor utilitățile de bază!”

Andra Pleșa este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș.

Modul profesionist în care Andra Pleșa s-a prezentat în fața  alegătorilor cu o campanie extrem de civilizată și cu un program clar definit de dezvoltare a municipiului a făcut pe foarte multă lume să fie convinsă că din 28 septembrie, Caransebeșul va avea un primar șarmant, eficient, absolvent de Drept în vârstă de 31 de ani…

”Viitoare administrație caransebeșeană are obligația ca înainte de orice, să asigure cetățenilor în slujba cărora se află, utilitățile de bază. Fără rețea inteligentă de transport gaz, canalizare, iluminat și drumuri asfaltate, nu există dezvoltare!

     Despre aceste lucruri a discutat Andra Pleșa, candidatul PNL la cârma orașului Caransebeș, cu oamenii din cartierele Valea Cenchii, Gară, Șesu Roșu și Jupa, care își doresc un trai fără butelii.

      Rețeaua de transport a gazelor naturale pe direcția Prunișor – Orșova – Băile Herculane – Jupa, a fost deja declarată de importanță națională prin hotărâre adoptată de Guvernul PNL.

De acest proiect vor beneficia aproximativ 12.000 consumatori casnici, 136 instituții publice și circa 231 de agenți economici din tot județul Caraș Severin. Caransebeșenii au nevoie de sprijin și de o administrație cu viziune pentru ca prosperitatea să ajungă în casa fiecărui gugulan.

#sepoateșilaCaransebeș.

 

Lasă un răspuns