Reținut pentru furt

Reținut pentru furt

Reținut pentru furt. Ieri, 12 martie, Judecătoria Oravița a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, a unui bărbat de 27 de ani, din Oravița, depistat de polițiști de la Poliția Orașului Oravița, luni, 11 martie, după ce a sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială.

Cel în cauză este bănuit că în cursul acestei luni ar fi pătruns prin efracție în 4 societăți comerciale și 2 locuințe din Oravița, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice și țigări, prejudiciul total produs prin comiterea faptelor fiind de aproximativ 8.000 de lei.
Citește și: Șase tineri bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt dintr-o locuință
După ce a fost depistat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, iar ulterior a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns