Nu ratați Fășancul din Boșneag!

Nu ratați Fășancul din Boșneag!

Nu ratați Fășancul din Boșneag!   Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Moldova Nouă vă invită sâmbătă și duminică, 16 și 17 martie 2024, începând cu ora 16.00, la ediția din acest an a Fășancului din Boșneag.

„ Dacă sunteți aici sau dacă vă propuneți să veniți acasă special pentru acest eveniment mult iubit la noi în comunitate, pregătiți-vă măștile și costumele deosebite, poveștile și parodiile nelipsite, pline de umor. Ne propunem și-n acest an să păstrăm vie tradiția și identitatea Fășancului din Boșneag, adăugându-i pagini de amintiri memorabile, însă acest lucru vom reuși să-l împlinim doar dacă sufletele boșnegenilor și iubitorilor de Fășanc vor fi din nou împreună…
 Pentru un plus de motivație și voie bună, în cele două zile ale evenimentului, atmosfera de petrecere pentru tradiționalul Bal al Fășancilor va fi întreținută de Cristina Rotariu, Petrică Pavlovici și formația Lukić.
Citește și: Doamnele și domnișoarele din Moldova Nouă, sărbătorite cu ocazia zilei de 8 Martie!
 Iar tocmai pentru că, da, a mai rămas puțin, până sâmbătă vă rugăm să ne ajutați să distribuim vestea aceasta la cât mai multe persoane! 
PS: Nu uitați nici de Fășancul copiilor, eveniment pe care-l vom organiza vineri”, a postat Casa de Cultură Moldova Nouă pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns