Progresul Ezeriș susține astăzi ultimul examen al sezonului! A fi sau a nu fi în Liga a III-a?

Progresul Ezeriș susține astăzi ultimul examen al sezonului! A fi sau a nu fi în Liga a III-a?

ACS Progresul Ezeriș este echipa campioană județeană a ligii a IV-a care reprezintă Caraș-Severinul la barajul de promovare pentru liga a III-a.

Echipa pregătită de către Adrian Enășescu participă în minigrupa A a regiunii IV Vest alături de campioanele județelor Arad (Voința Zăbrani) și Gorj (Știința Turceni).

Fiecare dintre cele trei echipe se întâlnesc o singură dată în meci direct, pe teren neutru, la Hunedoara. Până acum s-au disputat două partide, Zăbrani – Ezeriș 1-1 (în timp regulamentar și 3-2 pentru cărășeni după loviturile de departajare) și Turceni – Zăbrani 3-1.

Astăzi de la ora 17,30 pe stadionul „Michael Klein” din Hunedoara este programată partida decisivă pentru locul întâi în grupa de calificare, partida dintre Ezeriș și Turceni.

În condițiile date, Progresul Ezeriș are doar șansa victoriei pentru a ocupa locul unu în grupă care îi asigură prezența în liga a III-a, din ediția de campionat 2020-2021.

Elevii lui Adrian Enășescu s-au pregătit pentru meciul decisiv de baraj cu Turceni, iar miercuri au disputat un amical cu CSM Reșița, pe stadionul „Gloria” din Govândari. CSM Reșița a dispus cu 4-0, dar antrenorul Adrian Enășescu a considerat meciul un test mult mai util decât un antrenament și a fost mulțumit de evoluția per ansamblu a echipei, care a jucat bine în multe momente ale partidei, chiar dacă a încasat patru goluri.

Delegația Ezerișului s-a deplasat de ieri la Hunedoara, unde s-a cazat la pensiunea „Stadion”, iar seara l-a sărbătorit pe Milan Cheda, pentru cei 26 de ani împliniți, ocazie cu care Îi dorim și noi tradiționalul „La Mulți Ani” și să recidiveze cu goluri și în partida cu Turceni. Milan Cheda a fost autorul golului cărășean din meciul cu Zăbrani, din timpul regulamentar de joc.

Acum cinci ani am deschis o carte împreună cu colegul Udrea Petru susținuți de primărie și Consiliul Local Ezeriș, iar de atunci în fiecare sezon, în fiecare zi am scris câte o pagină în cartea Progresul Ezeriș …Astăzi suntem în fața celei mai mari provocări și cred că a venit momentul să închidem această carte cu un Happy- end, cu o promovare„, a spus, Cristian Șodâncă, președintele Ezerișului.

FLORIN ȘTIUBE

 

Lasă un răspuns