Doi bătrâni au dispărut de la domiciliu. Să ajutăm cu toții la găsirea lor!

Doi bătrâni au dispărut de la domiciliu. Să ajutăm cu toții la găsirea lor!

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin solicită sprijinul cetățenilor pentru a soluționa două cazuri de persoane în etate care au disparut voluntar de la domiciliu, de ai găsi pe doi bătrâni și ai reda familiei.

Este vorba de un bărbat  vârstă de 65 de ani, CAZACU EMIL, din Reșița și CIUTA TRAIAN, de 75 de ani plecați voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița.

Ieri, 08 august, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că în aceeași zi, fratele său CAZACU EMIL, de 65 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, constituție fizică astenică, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, poartă barbă și mustață.

La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un tricou, o geacă de culoare albastră cu roșu, o șapcă de culoare albastră și o pereche de papuci închiși la culoare, acesta deplasându-se cu dificultate.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 75 de ani, plecat voluntar de la domiciliul din  municipiul Reșița, în cursul zilei de 04 august.

În data de 07 august a.c., Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că în ziua de 04 august, unchiul său CIUTA TRAIAN, de 75 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate 65 kg, prezintă calviție, ochi căprui, față ovală.

La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un pulover maro, o șapcă de culoare neagră, posibil să poarte în mână un bagaj.

„Cei care pot furniza informații cu privire la cele două persoane dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, ne precizează IPJ Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, inspector principal, Alina Boeru.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns