Prima competiție de Flag Football între licee din România a avut loc la Reșița!

Prima competiție de Flag Football între licee din România a avut loc la Reșița!

Prima competiție de Flag Football între licee din România a avut loc la Reșița!

Reșița Locomotives organizează pe durata două zile, 11 și 12 mai, turneul de Flag Football Locomotives Open, pe stadionul Gloria din municipiu.
Prima zi a fost dedicată Cupei Liceelor Dacus. Sâmbătă, turneul a început dimineața la ora 10. A fost startul primei competiții de Flag Football între licee din România.

Prima competiție de Flag Football între licee din România a avut loc la Reșița!

Echipa PR Reșița Locomotives a anunțat faptul că au participat 6 licee. 5 dintre unitățile de învățământ au fost din Reșița și unul din Bocșa. Este vorba despre Colegiul Național Traian Lalescu, Colegiul Național Traian Vuia, Colegiul Național Diaconovici Tietz, Colegiul Național Tehnic Cărăşean, Colegiul Național Mircea Eliade și Liceul Tehnologic Constatin Lucaci.

„Cupa Liceelor Dacus la Flag Football s-a încheiat după un maraton de meciuri spectaculoase. Elevi determinați, adevărați luptători, faze memorabile, multe emoții, zâmbete și veselie au fost astăzi cu toate pe ordinea de zi la stadionul Gloria din Reșița.
După două luni de antrenamente intense și pregătiri, competiția a adunat 6 echipe din Reșița și Bocșa: Lalescu Lightnings, Tehnic Chiefs, Vuia Devils, Tietz Titans, Eliade Legends și Lucaci Steelers.
Clasamentul final i-a adus pe primele trei locuri pe: 1. Vuia Devils; 2. Lalescu Lightnings; 3. Lucaci Steelers.
Cu multă încredere și determinare continuăm să ținem steagul sus pentru viitorul Flag Football-ului românesc la Reșița.
Le mulțumim pe această cale sponsorilor noștri: Electroechipament, Dacus, Porsche Timișoara, Manu Consulting, Gottrich Radiologie și Elma Construct.” -Echipa PR Reșița Locomotives. 

Finalul zilei a dat echipa câștigătoare a Cupei Liceelor Dacus. Teamul botezat Vuia Devils, echipa Colegiul Național Traian Vuia.
Citește și: Reșițenii și suporterii Reşiţa Locomotives se pot bucura de un eveniment inedit ce a devenit tradiție, duminică la Cinema Dacia!
Duminică, 12 mai 2024 va fi rezervată pentru Flag Football Tournament. Vor participa echipele de seniori dar și U 19 din Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Bocșa și Reșița.

Reșița Locomotives Open este o competiție cu jucători care s-au pregătit intens să dea faze spectaculoase publicului, cu multă distracție și voie bună.

foto: Petru Dalea (facebook)

Lasă un răspuns