Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela, se află într-o vizită de lucru oficială ca reprezentant al României la forumul O.N.U!

Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela, se află într-o vizită de lucru oficială ca reprezentant al României la forumul O.N.U!
Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela, se află într-o vizită oficială ca reprezentant României la forumul care are loc la O.N.U. (Organizația Națiunilor Unite), în S.U.A.
Politicianul român detaliază într-o postare pe contul privat de pe reteaua de socializare:

Președintele

„Forumul Politic la Nivel Înalt pentru Dezvoltare Durabilă ( HLPF ) din cadrul Organizației Națiunilor Unite este cea mai importantă platformă a ONU în domeniul dezvoltării durabile din întreaga lume, armonizând eforturile din toate statele partenere în acest proiect ambitios. Împreună cu senatorul Daniel Zamfir, din partea Parlamentului României, alături de Tancsoz Barna, ministrul mediului și echipa guvernamentală responsabilă de implementarea celor 17 obiective, încercăm să facem o lume mai bună!”

Președintele

HLPF este un forum interguvernamental anual la care țările analizează și raportează progresele înregistrate în atingerea Obiectivelor de dezvoltare durabilă.

 

Este platforma centrală a Națiunilor Unite pentru urmărirea și revizuirea Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă și a celor 17 obiective impuse in acest proiect mondial pentru eradicarea sărăciei și a dezvoltării durabile, legate de următoarele deziderate:
– Fără sărăcie.
– Foamete zero.
– Sănătate și bunăstare.
– Educație de calitate.
– Șanse egale între femei și bărbați.
– Apă curată și sistem sanitar.
– Energie curată și prețuri accesibile.
– Muncă decentă și creștere economică.
– Industrie, inovație și infrastructură.
– Reducerea inegalităților.
– Orașe și comunități durabile.
– Consum și producție responsabile.
– Acțiune climatică.
– Viață acvatică.
– Viață terestră.
– Pace, justiție și instituții eficiente.
– Parteneriate pentru realizarea obiectivelor.

Președintele ONU

Președintele PNL filiala Caraș-Severin, Ion Marcel Vela, privește cu optimism spre un viitor al cărui destin depinde de noi toți și de fiecare în parte!
Sursa foto: Ion Marcel Vela

Lasă un răspuns