Percheziții la contrabandiști… au fost confiscate 6,5 kg aur, 3,4 kg argint, 700 articole îmbrăcăminte și încălțăminte, 181 parfumuri, 5.800 de euro și 4.400 țigări fără timbru

Percheziții la contrabandiști… au fost confiscate 6,5 kg aur, 3,4 kg argint, 700 articole îmbrăcăminte și încălțăminte, 181 parfumuri, 5.800 de euro și 4.400 țigări fără timbru

Percheziții la contrabandiști… au fost confiscate 6,5 kg aur, 3,4 kg argint, 700 articole îmbrăcăminte și încălțăminte, 181 parfumuri, 5.800 de euro și 4.400 țigări fără timbru.

PERCHEZIȚII LA PERSOANE CERCETATE PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ, CONTRABANDĂ ȘI CONTRAFACEREA UNOR MĂRFURI
Astăzi, 26 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, au efectuat 2 percheziții domiciliare, în localitatea Oțelu Roșu, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, contrabandă și contrafacerea unor mărfuri.
Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi achiziționat bijuterii din metal galben și alb, parfumuri, articole de îmbrăcăminte și țigarete netimbrate, cu scopul de a le comercializa ulterior către diverse persoane fizice. Totul fără a achita taxe și impozite către bugetul de stat.
Două persoane au fost conduse la audieri, în cursul zilei de astăzi.

În urma activităților, au fost ridicate 6,5 kilograme de bijuterii din metal galben, 3,4 kilograme de bijuterii din metal alb, peste 700 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și 181 de parfumuri purtând însemnele unor mărci cunoscute, articole susceptibile a fi contrafăcute, aproape 5.800 de euro și 4.400 de țigarete fără timbru fiscal.
Citește și: Contrabandiștii de țigarete au primit „Deșteptarea” la ora 6,00! În opt locații!
Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 3.000.000 de lei.
Activitățile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.” -comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Lasă un răspuns