Percheziții domiciliare pentru evaziune fiscala

Percheziții domiciliare pentru evaziune fiscala

Percheziții domiciliare pentru evaziune fiscala, în domeniul silvic. Astăzi, 6 martie, polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, au efectuat 5 percheziții domiciliare la adresele unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice, din Caraș-Severin și Timiș. Într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală.

Din cercetări a rezultat faptul că administratorii unor societăți comerciale care activau în domeniul silvic nu ar fi evidențiat în documentele financiar-contabile venituri realizate. Cauzând un prejudiciu la bugetul consolidat al statului, de aproximativ 250.000 de lei.
Două persoane cercetate pentru comiterea faptelor au fost conduse la audieri.
Citește și: Comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș Severin
În cauză a fost dispusă aplicarea sechestrului asigurător asupra unor bunuri aparținând persoanelor cercetate.
La activități au participat polițiști de la Serviciul de Ordine Publică și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns