Oravița are nevoie de primar!

Oravița are nevoie de primar!

Doru Novăcescu este candidatul PNL la primăria orașului Oravița și are ca obiectiv major construirea unui oraș înfloritor, în care orăvițenii să trăiască într-un mediu sigur și cu o bună calitate a vieții și să beneficieze de oportunități de educație, de formare profesională și economică, care să le asigure un loc de muncă și implicit un trai decent.

Viziunea și programul lui Doru Novăcescu presupune șapte linii directoare, zone de acțiune imediată și inițiative cheie pe care le consideră priorități strategice pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Candidatul PNL la primăria orașului Oravița propune cetățenilor conceptul de administrare participativă care presupune consultarea permanentă a cetățenilor orașului.

Doru Novăcescu consideră că modul de lucru al administrației publice locale trebuie să aibă ca obiectiv major, satisfacția cetățeanului, prin asigurarea de către angajații primăriei și a instituțiilor și organizațiilor din subordinea UAT-ului, a  unor servicii de calitate pentru locuitorii orașului Oravița.

Astfel, la Oravița se va crea platforma on-line de plată a taxelor și impozitelor locale, iar angajații primăriei vor fi instruiți și pregătiți profesional pentru a le oferi cetățenilor servicii de calitate.

O altă țintă a zonei de acțiune legată de satisfacția cetățeanului este crearea și dezvoltarea conceptului de implicare a comunității în programele de reducere a infracționalității cu accent pe activități de prevenție. De asemenea la Oravița se va înființa un program de educație comunitară pentru locuitorii orașului prin care li se va oferi informații despre securitatea și siguranța acestora.

 Dorul Novăcescu s-a întâlnit recent cu colegii de la conducerea PNL Caraș-Severin și le-a prezentat obiectivele țintă și prioritare pentru dezvoltarea orașului Oravița.

”Am fost vizitați de domnul Romeo Dunca – candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean al județului Caraș-Severin.

Au fost prezentate problemele cu care se confruntă urbea noastră și câteva dintre variantele de lucru pentru viitor. Domnul Dunca ne-a asigurat de tot sprijinul său. Vă dorim mult succes, pentru ca prin dumneavoastră județul nostru să fie beneficiarul unui suflu nou și sănătos în administrare!” – Doru Novăcescu – candidatul PNL la primăria orașului Oravița.

FLORIN ȘTIUBE

 

Lasă un răspuns