CSM Reșița a intrat în linie dreaptă!

CSM Reșița a intrat în linie dreaptă!

Campionatul ligii a II-a  a debutat astăzi, 29 august, echipa CSM Reșița, însă nu a avut meci programat oficial pentru că la tragerea la sorți a calendarului ediției 2020-2021, sorții au decis ca elevii lui Alexandru Pelici să ”stea”.

La startul Ligii a II-a au pornit 21 de echipe, deci fiecare echipă va sta câte o etapă, prin rotație.

Elevii lui Alexandru Pelici și-au continuat programul de pregătire aferent finalului perioadei precompetiționale, iar astăzi, CSM Reșița dispută la această ora o partidă amicală în Valea Domanului, cu Șoimii Lipova.

Echipa arădeană a fost de fapt și primul adversar al reșițenilor în perioada de pregătire, partida  s-a disputat pe 17 iulie, pe stadionul „Gloria” din Reșița. CSM Reșița a încheiat partide de atunci, la egalitate cu Lipova,  scor 1-1. Reușita rosso-nerilor a fost opera lui Cristi Danci, din lovitură liberă de la 25 de metri.

Partida de astăzi, cu Șoimii Lipova se dispută la această oră pe terenul de iarbă a stadionului ”Mircea Chivu” din Valea Domanului, cu începere de la ora 11,00.

La pauză, scorul a fost  0-0. CSM Reșița a deschis scorul imediat după pauză, prin Laurențiu Buș(47, din lovitură de la 11 metri).

Alexandru Pelici i-a trimis în primul unsprezece: Cobrea – Ad.Ilie, Dumitraș, Dudea, C. Lungu – Boboc, Danci – Chera, Astafei, Buș – D. Ene.

CSM Reșița a început repriza a II-a, în formula: Cobrea – Lungu (Acka), Dudea, Dumitraș, Vădrariu (Ilie) –  Buș (71, Szijj) – Boboc, Breșneni (Danci), Dat ( Chera), Rașoveanu (Ene) – Astafei (71, Matulevicius).

Partida este în derulare, la această oră.

Vom reveni cu detalii, după finalul partidei de verificare.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns