O persoană decedată azi noapte în incendiu, la Reșița!

O persoană decedată azi noapte în incendiu, la Reșița!

În această dimineață, în jurul orei 04.17, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din zona Govândari.

Din primele verificări, echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că incendiul a izbucnit la un sălaș situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reșița.

Sălașul prevăzut cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu.

După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane.

Din primele cercetări, victima ar fi un bărbat de 29 de ani din Reșița.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Detaliile ne-au fost transmise de către purtătorul de cuvant al IPJ Caraș-Severin, inspector principal de poliţie, Alina-Elena BOERU.

UPDATE. 15 IUNIE 2020, Ora 11,09.

Detalii despre interventia fortelor de interventie ne-au fost oferite si de către Inspectoratul pentru Situatii de Urgentă -ISU Semenic, prin purtătorul de cuvant, Slt. Tocmelea Magdalena : „Azi noapte, in jurul orei 04:15, prin apel 112 a fost anuntat un incendiu la o baraca in Resita. Au intervenit de urgenta 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita. La sosire, fortele de interventie au constatat ca incendiul se manifesta generalizat, cu flacara, la intreaga constructie. Dupa localizarea incendiului, pompierii militari au patruns in interiorul baracii unde, din nefericire, a fost gasita o victima carbonizata. Cladirea a fost distrusa in intregime. In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat ca incendiul a fost cel mai probabil cauzat de folosirea intentionata a unei surse de aprindere. La fata locului au actionat si mai multe echipaje ale Politiei si forte ale Jandarmeriei.”

Lasă un răspuns