Nelu Popa ia la întrebări Direcția Drumuri Județene!

Nelu Popa ia la întrebări Direcția Drumuri Județene!

Nelu Popa  și-a arătat încă o dată susținerea pentru Romeo Dunca, candidatul PNL la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin.

Voi merge alături de Romeo Dunca până la capăt! Pentru că este prietenul meu, în primul rând. În al doilea rând, pentru că nu are expertiză politică, așa cum nici eu nu am avut-o în 2016, dar ceea ce am învățat eu în acești 4 ani constituie un avantaj pe care-l o să-l dau mai departe colegului și prietenului meu, Romeo Dunca! Eu aș pune câteva întrebări prin care aș crea un avantaj angajaților din Consiliul Județean, ca să le dăm un timp să răspundă la întrebările pe care li le va pune Romeo Dunca, atunci când va câștiga alegerile din 27 septembrie. Le punem întrebările de pe acum, să aibă timp să dea răspuns, chiar trei luni de zile! Să fim generoși!”, și-a început dezbaterea Nelu Popa.

Primarul municipiului Reșița – Ioan Popa

Primul angajat al Consiliului Județean căruia primarul Ioan Popa i-a adresat întrebări este Gabriel Stika, directorul executiv al Direcției Drumuri Județene din CJ Caraș-Severin: ”Să gândească de pe acum și să ne răspundă: câte drumuri județene sunt în Caraș-Severin și câți kilometri au acestea? Dintre aceste drumuri, câte sunt asfaltate și câte nu?!! Dintre cele asfaltate, l-aș întreba câte sunt în stare excepțională, câte sunt într-o stare bună și câte sunt într-o stare execrabilă? Pentru cele care sunt într-o stare execrabilă, să ne spună ce fonduri au accesat, fonduri europene, pe PNDL  sau pe CNI? Asta ca să-i dăm timp omului, ca să se gândească, pentru că nu vreau să fie luați prin surprindere. L-aș mai întreba pe domnul Stika, de la Drumuri județene, de ce a atribuit contracte de dezăpezire, cu posibilitatea de subcontractare? Când o dezăpezire este un lucru simplu! Trebuie să ai o freză, o turbo-freză, o mașinărie, un utilaj cu o lamă, care să împingă zăpada și cam atât! De ce dau un drum în exploatare, în dezăpezire, la o firmă din Caraș-Severin, nu mai contează care, și după aceea se subcontractează unei alte firme venite din Maramureș, care vine aici cu utilajele ei! De ce în caietul de sarcini nu s-a specificat faptul că nu ai ce să mai subcontractezi acest gen de lucrări?! Trebuie să fii pregătit să o faci (nr. dezăpezirea)!”,  și-a încheiat Nelu Popa tirada către directorul Direcției Drumuri Județene din Consiliul Județean.

Primarul Reșiței a mai reiterat faptul că nu este treaba nimănui să judece  modul cum se comportă Romeo Dunca în această perioadă: ”În loc să ne preocupe masca lui Romeo Dunca sau dacă el umblă de mână cu Nelu Tăețelu prin județ, ar fi mai bine ca oamenii să se ocupe de treburile pe care le au ei acolo de făcut și să nu mai facă ei întâlniri pe la Poiana Mărului, pe la cabana lui Stika, cu diverși ”strategi” care să gândească planuri de cum să creăm subiecte și să-l distrugem pe Dunca. Atunci când se întâlnesc la cabanele alea, într-un mediu puternic ozonizat la Poiana Mărului, ar trebui să gândească pentru județul Caraș-Severin. Știu că sunt parlamentari în Caraș-Severin care au avut cinci mandate, vorbim de 20 de ani, și nu pot să vină să spună că au un singur proiect pe care l-au făcut pentru Caraș-Severin! Vorbim de unul singur, în douăzeci de ani!!! Să termine cu șușotelile și cu măgăriile astea ale lor și să ocupe de treabă! Dacă pot. Dacă nu, să se dea la o parte, că venim noi și facem treabă. Nu este nici o problemă!”.

FLORIN ȘTIUBE

 

Lasă un răspuns